Στα χέρια κακοποιών έπεσε γνωστός επιχειρηματίας

Στα χέρια αδίστακτων κακοποιών έπεσε, μέσα στο ίδιο του το σπίτι, τα ξημερώματα της Κυριακής ο επιχειρηματίας και μέλος της διοικούσας επιτροπής της ΑΕΚ, Στέργιος Γαντζούλας. Ο γνωστός επιχειρηματίας επιστρέφοντας στο σπίτι του στην Κηφισιά αντίκρισε μέσα στο σπίτι του τέσσερις κακοποιούς με κουκούλες στα πρόσωπα και όπλα στα χέρια. Ο κ. Γαντζούλας προσπάθησε να προβάλλει αντίσταση με αποτέλεσμα να δεχτεί επίθεση από τους κακοποιούς οι οποίοι τον τραυμάτισαν,

ευτυχώς ελαφρά.

Οι αδίστακτοι κακοποιοί απέσπασαν από το σπίτι του επιχειρηματία μεγάλο χρηματικό ποσό, κοσμήματα, καθώς και τα κλειδιά του υπερπολυτελούς αυτοκινήτου του, το οποίο αφού φόρτωσαν με τα κλοπιμαία, στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Το κλεμμένο αυτοκίνητο βρέθηκε εγκαταλειμμένο σε απόσταση μερικών χιλιομέτρων από την κατοικία του θύματος.

Μετά το περιστατικό ο επιχειρηματίας ειδοποίησε την αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μια αδίστακτη συμμορία που «χτυπάει» στις βόρειες περιοχές της Αττικής και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις κακοποιεί τις γυναίκες.

The post Στα χέρια κακοποιών έπεσε γνωστός επιχειρηματίας appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα