Τρεχει με... χιλια ο κονσουλας στον βυρωνα

10:34 17/3/2014 - Πηγή: Fimotro
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βύρωνα Παναγιώτης Κόνσουλας σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης των αρμοδίων φορέων του Υπουργείου Υγείας αλλά και της Διοίκησης του Ιπποκρατείου...
το οποίο έχει και την ευθύνη για την εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Βύρωνα,εξέδωσε το Σάββατο ανακοίνωση με την οποία προειδοποιεί ότι η τοπική κοινωνία δεν πρόκειται να ανεχθεί για άλλη μια φορά τα τελευταία χρόνια να βρεθεί στο "ίδιο έργο θεατής" με την υποβάθμιση των υπηρεσιών του Κέντρου Υγείας το οποίο οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στη διάλυση,αφού κινδυνεύει τις επόμενες μέρες να βρεθεί χωρίς ούτε έναν μόνιμο
γιατρό την στιγμή που και μετά το κλείσιμο των δυο κτιρίων και των υπηρεσιών του ΕΟΠΥΥ στην περιοχή δεν υπάρχει άλλος φορέας που να μπορεί να προσφέρει στοιχειώδη πρωτοβάθμια περίλθαψη στους πολίτες.
(Στη φωτογραφία ο Π. Κόνσουλας μαζί με τον επιστημονικό συνεργάτη-γιατρό του Κέντρου Υγείας Βύρωνα και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο κ. Θεόδωρο Λουκόπουλο).
Παράλληλα ο Παναγιώτης Κόνσουλας την Κυριακή συμμετείχε στην αναδάσωση του Υμηττού,όπου διοργανωτές ήταν εκτός από τον Δήμο Βύρωνα, οι εθελοντές του Κέντρου Προστασίας Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος του Δήμου και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού μαζί με πολίτες εθελοντές, κατοίκους και φορείς της πόλης, όπου όλοι μαζί ανέβηκαν στον Υμηττό και βοήθησαν,φυτεύοντας μικρά δενδρύλλια με στόχο να ξαναδώσουν χρώμα και οξυγόνο στις ταλαιπωρημένες πλαγιές του βουνού από τις καταστροφικές πυρκαγιές προηγούμενων ετών.
(Στην δεύτερη φωτογραφία ο Π.Κόνσουλας μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο κ. Χριστόφορο Χαλικιά)
Keywords
Τυχαία Θέματα