ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ.

Τα 12 έφτασαν τα κρούσματα με τις ιερόδουλες που κυοφορούνε τον ιό του Aids.Τα τηλέφωνα του ΚΕΕΛΠΝΟ έχουν σπάσει από πρώην πελάτες τους που αγωνιούν να μάθουν αλλά και να εξεταστούν για την κατάσταση της υγείας τους.

Χτες το βράδυ η αστυνομία προχώρησε σε 92 συλλήψεις τέτοιων γυναικών, για άμεσο έλεγχο από τους ειδικούς του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Από αυτές τις εκδιδόμενες γυναίκες που ήταν παράνομες, οι εννέα βρέθηκαν θετικές στον ιό HIV. Στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι οι δέκα από αυτές τις γυναίκες είναι Ελληνίδες!

Η είδηση ότι ο ιός του AIDS έχει «χτυπήσει» τον παράνομο έρωτα έχει αναστατώσει χιλιάδες ανθρώπους. Ενδεικτικό είναι πως το τηλεφωνικό κέντρο του ΚΕΕΛΠΝΟ έχει δεχθεί περισσότερα από 1000 τηλεφωνήματα, κυρίως από άνδρες νεαρής ηλικίας που ζητούν να ενημερωθούν.

Για το λόγο αυτό το ΚΕΕΛΠΝΟ, πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας περαιτέρω ελέγχους σε οίκους ανοχής και πέρα από τα του κέντρου της Αθήνας. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπουργού κ. Λιάπη, από έλεγχο θα περάσει «και το τελευταίο εκδιδόμενο άτομο». Παράλληλα, απευθυνόμενος στα άτομα που έχουν έντονη σεξουαλική ζωή, τόνισε πως πρέπει να προβούν και αυτά για εξέταση στις μονάδες ειδικών λοιμώξεων, τα νοσοκομεία και τις μονάδες του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Keywords
Αναζητήσεις
ιεροδουλες τηλεφωνα, τηλεφωνα ιεροδουλον
Τυχαία Θέματα