Σοκ! Δεκάχρονη κατηγορείται για το βιασμό τετράχρονου!

Αίσθηση προκαλεί η είδηση που έρχεται από το Χιούστον του Τέξας, όπου μια δεκάχρονη κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε τετράχρονο.

Συγκεκριμένα ένας άνδρας ισχυρίζεται ότι παρακολούθησε το παιχνίδι των παιδιών της γειτονιάς και παρατήρησε ότι το κορίτσι άγγιζε με άσεμνο τρόπο το τετράχρονο αγόρι. Λέγεται ότι τα παιδάκια έπαιζαν τον γιατρό και η μικρή, που την αποκαλούν για τυπικούς λόγους Ashley, άγγιξε σεξουαλικά το αγοράκι.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο γείτονας που παρακολούθησε τη σκηνή, κάλεσε τη μητέρα του κι εκείνη με τη σειρά της την αστυνομία. Το κορίτσι κρατήθηκε για τέσσερις ημέρες σε σωφρονιστικό ίδρυμα ανηλίκων ώσπου να ολοκληρωθεί η ανάκριση, ενώ η ακροαματική διαδικασία ορίστηκε για τον Οκτώβριο. Η Ashley κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση και βιασμό, ενώ η μητέρα της δεν μπορεί να πιστέψει ότι η κορούλα της έχει μπλέξει σ’ αυτόν τον εφιάλτη. «Αυτό είναι το μωρό μου και μόνο η σκέψη ότι περνάει όλη αυτή τη δοκιμασία με πληγώνει αφάνταστα», δήλωσε διατηρώντας την ανωνυμία της.
Keywords
Τυχαία Θέματα