Η Άνιστον «επιστρέφει» στις κρητικές ρίζες της

Την τελευταία επίσκεψή της στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κρήτη, θυμάται η Τζένιφερ Άνιστον και περιγράφει την συγκινητική εμπειρία της όταν πήγε στο σπίτι που γεννήθηκε η γιαγιά της.

«Ήρθα πριν από δώδεκα χρόνια και πήγα στην Αθήνα, στο σπίτι όπου έμενα για ένα χρόνο όταν ήμουν μικρή. Ταξίδεψα και στη Σαντορίνη, ήταν πανέμορφα. Όμως το πιο σημαντικό ήταν ότι επισκέφτηκα την Κρήτη,

τις ρίζες μου. Περιηγήθηκα και στα αρχαία μνημεία της περιοχής. Είδα το σπίτι, ένα μεγάλο αγρόκτημα, όπου γεννήθηκε η γιαγιά μου. Ήταν πολύ συγκινητική εμπειρία».

Είχε έρθει μόνη της; Με τον Μπράντ Πιτ; Και αν ναι, πώς τα κατάφεραν και πέρασαν απαρατήρητοι; Οι οδηγίες από το επιτελείο της, πριν τη συνέντευξη, ήταν αυστηρές και σαφείς: «Όχι προσωπικές ερωτήσεις».Κρίμα! Ωστόσο τίποτα δεν την εμποδίζει να μιλήσει για το πρόσωπο που σημάδεψε τη ζωή της: «Η γιαγιά μου ήταν πολύ σπουδαία και αστεία γυναίκα. Γελάγαμε συνέχεια, μου έλεγε απίθανες ιστορίες. Και ήταν καταπληκτική μαγείρισσα, έφτιαχνε εκπληκτική σπανακόπιτα στο λεπτό. Απίστευτο; Και ξέρεις, η σπανακόπιτα δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση».

Αναφέρεται στη γιαγιά της και δεν χρησιμοποιεί τη λέξη στα αγγλικά αλλά στα ελληνικά, παρατονισμένη: «γιάγια». Είναι σαν να γίνεται και πάλι το μικρό κορίτσι, που της λείπει αυτή η μεγάλη, ζεστή αγκαλιά της αγαπημένης Ελληνίδας γιαγιάς της.

Η δύναμη των αναμνήσεων είναι αρκετή για να οδηγήσει τα βήματά της και πάλι στην Ελλάδα για μια νέα επίσκεψη; «Σκοπεύω να έρθω σύντομα στην Ελλάδα. Θα είναι ένα ταξίδι που θα μοιραστώ με τον πατέρα μου. Θέλω πολύ να το οργανώσω» αποκαλύπτει στο “People”.

Keywords
Τυχαία Θέματα