Σκουρλέτης: «Ακραίο παιχνίδι πολιτικής αποσταθεροποίησης η θεωρία των δύο άκρων»

«Αυτήν τη στιγμή, ουσιαστικά, βρισκόμαστε απέναντι σε έναν σχεδιασμό εκ μέρους της κυβέρνησης, που δεν έχει γνωρίσει παρόμοιο μετά το ’74, σε ένταση και ακρότητα, η πολιτική ζωή» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης και συμπλήρωσε , «εννοώ έναν σχεδιασμό στο πλαίσιο της θεωρίας των άκρων, που στοχοποιεί τους κοινωνικούς αγώνες και την Αριστερά. Πρόκειται για ένα πολύ ακραίο παιχνίδι πολιτικής αποσταθεροποίησης» για την θεωρία των δύο άκρων.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ,

μιλώντας στο Βήμα FM επιτέθηκε ευθέως στον πρωθυπουργό λέγοντας: «Κατηγορώ τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος, επικεφαλής αυτής της ακροδεξιάς ομάδας, υλοποιεί, εδώ και έναν χρόνο, μία στρατηγική που το ένα σκέλος της είναι να πείσει για το περίφημο success story, το οποίο όμως δεν του έχει βγει, το άλλο σκέλος για να μας κάνει να ξεχάσουμε την αποτυχία και την κατάρρευση του περίφημου success story και δέσμιος των κοινωνικών απόψεων είναι να ενοχοποιήσει τους αγώνες της Αριστεράς».

The post Σκουρλέτης: «Ακραίο παιχνίδι πολιτικής αποσταθεροποίησης η θεωρία των δύο άκρων» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα