Σκοτώθηκε ο αρχισυμμορίτης Κόλα στο Σούλι

Του Γιάννη Ντάσκα

Σκοτώθηκε ένας από τους δυο ενόπλους που εντοπίσθηκαν και καταδιώχθηκαν σήμερα τα ξημερώματα από αστυνομικούς στην περιοχή Βροσίνα Θεσπρωτίας.
Οι πρώτες πληροφορίες από την περιοχή αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί πίστεψαν ότι εντόπισαν τους καταδιωκόμενους αλβανούς δραπέτες και αυτή την ώρα εξετάζεται το αν πράγματι ο νεκρός είναι ένας από αυτούς και μάλιστα ο Μάριαν Κόλα ,ο οποίος εικάζεται ότι είχε και ηγετικό ρόλο στη συμμορία

Κατά την σφοδρή ανταλλαγή, πυροβολισμών, ένδειξη και αυτή ότι πρόκειται για την γνωστή συμμορία, τραυματίσθηκε ένας

αστυνομικός στο πόδι.
Οι αστυνομικοί καταδιώκουν το δεύτερο άτομο στην ευρύτερη περιοχή Σουλίου.
Να θυμίσουμε ότι η αιμοσταγής συμμορία δεν δίστασε να σκοτώσει στον Ισθμό της Κορίνθου νεαρή κοπέλα που βρέθηκε ανάμεσα σε αυτούς και τους αστυνομικούς,ενώ στο Δίστομο δολοφόνησαν άγρια αστυνομικό αφού πριν είχε συλλάβει σε ενέδρα αστυνομικούς, τους έγδυσαν, τους έδεσαν, τους προπηλάκισαν και τους πήραν το υπηρεσιακό αυτοκίνητο, τις στολές και τον οπλισμό.

Αξιωματικός της Αστυνομίας μας έλεγε ότι είναι “στοίχημα” για την Αστυνομία να μην ξεφύγει κανείς από τη συμμορία, όπου και αν καταφύγει και πρώτη προτεραιότητα είναι η εξουδετέρωσή τους χωρίς να κινδυνεύσει αστυνομικός.
Αυτό θυμίζει την πρακτική Γερμανών, Γάλλων και Αμερικανών αστυνομικών σε ανάλογες περιπτώσεις. Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να συλληφθούν ζωντανοί…

Keywords
Τυχαία Θέματα