Σκληρή επίθεση Τσίπρα σε Σαμαρά για την υπόθεση Μπαλτάκου

Με σκληρούς χαρακτηρισμούς για μία ακόμη φορά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας επιτέθηκε στον πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ακολουθώντας την τακτική που έχει υιοθετήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Καρδίτσα ο Αλέξης Τσίπρας

αναφερόμενος στην υπόθεση Μπαλτάκου χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «κοινοβουλευτικό λιποτάκτη», που «αποφεύγει, όπως ο διάολος το λιβάνι, να έρχεται στη Βουλή».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε χαρακτηριστικά πώς αν και «έχει περάσει μία εβδομάδα από αυτό το μεγάλο σκάνδαλο, δεν έχει έρθει να δώσει εξηγήσεις. Αυτό που δεν ξέραμε, είναι ότι προσπαθεί να ρίξει και την ευθύνη στην αντιπολίτευση για την επιλογή του να μην έρθει στη Βουλή αυτή τη βδομάδα να δώσει εξηγήσεις για τον εξ απορρήτων του, τον κ. Μπαλτάκο, ο οποίος συνομιλούσε με την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή».

Ο Αλέξης Τσίπρας μάλιστα αναφέρθηκεκαι στη συζήτηση προ ημερησίας διάταξης που έχει ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Η συζήτηση προ ημερησίας διάταξης που ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ για να δώσει εξηγήσεις ο πρωθυπουργός για το διεθνή διασυρμό της χώρας μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις δεν θα γίνει αύριο, αλλά θα γινόταν δήθεν μεθαύριο, διότι μπορεί ο πρωθυπουργός, αλλά δεν μπορεί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, γιατί έχει ταξίδι στο εξωτερικό».

Αναφορικά μάλιστα με το ταξίδι του στις στις Βρυξέλλες υποστήριξε ότι είναι διατεθειμένος να αλλάξει το πρόγραμμά του, αν χρειαστεί.

«Αν είναι να μας κάνει την τιμή και να κοπιάσει επιτέλους στη Βουλή και να δώσει εξηγήσεις ο κ. Σαμαράς, θα ακυρώσω κάθε ταξίδι, προκειμένου να έρθει και να δώσει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό για την ακροδεξιά σέχτα του Μαξίμου που μας κυβερνά» είπε χαρακτηριστικά.

The post Σκληρή επίθεση Τσίπρα σε Σαμαρά για την υπόθεση Μπαλτάκου appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα