Κατατέθηκε στον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου με αριθμ. Πρωτ. 283/8-4-2014

Προς Κύριο Πρόεδρο Αρείου Πάγου
Εισαγγελέα Αρείου Πάγου
Κύριο Πρωθυπουργό,
Κύριο Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης...

Υπουργό Οικονομικών
Υπουργό Δικαιοσύνης Δημοσίας Τάξεως, Προστασίας Πολίτη
Βουλευτές ΜΜΕ

Θέμα : Η δήθεν οικονομική κρίση, τα δάνεια η αρχειοθέτηση υποθέσεων διαφθοράς, οι καταγγελίες ου μπαίνουν στο αρχείο και η προστασία μάρτυρα δημοσίου συμφέροντος.

Θέμα: Υπερχρεωμένα νοικοκυριά και παράνομες ενέργειες τραπεζιτών, ενημέρωσης πολιτών, γραφείων κατασχέσεων και «περίεργες» αποφάσεις Ειρηνοδικείων κλπ… η ‘τοκογλυφική πλημμύρα’
κλπ… δολοφονίες κατά συρροή πολιτών δανειοληπτών κλπ..

Η κατάσχεση πρώτης κατοικίας θα φέρει την κοινωνική έκρηξη!.

Θέμα : Να συλληφθεί η κ. Μέρκελ ο κ. Τόμσεν και τα μέλη της τρόικα, για γενοκτονία των Ελλήνων και παράνομη κατοχή της Ελλάδας. Να συλληφθεί ο κ. Προβόπουλος και οι δέκα τραπεζίτες.
Θέμα: Αίτηση Προστασία Μάρτυρα Δημοσίου Συμφέροντος

Αξιότιμη/ε Κυρία/ε

Πιθανά, ήρθε η ώρα όπου οι «δανειστές», θα εκδιώξουν μόνοι τους «εσωτερικούς προδότες», γιατί η κατοχή συντελέστηκε, αφού έρχεται και η κ. Μέρκελ, και δεν τους χρειάζονται άλλο, για να περάσουν στην δεύτερη φάση της πλήρους κατοχής, της εξόντωσης των υπόλοιπων, που αντιστέκονται και της εξαθλίωσης των υπερδανεισμένων, των Δημοσίων υπαλλήλων και στην πλήρη εκπόρνευση μεγάλου μέρους του πληθυσμού, για να υποστούν και ψυχολογική υποδούλωση, πλην της στέρησης της οικονομικής, πολιτικής, εθνικής και κοινωνικής ελευθερίας. !
Δρ Κουτσούκος

Γεγονότα: Απόπειρα αυτοκτονίας στον σταθμό Αμαρουσίου. Απόπειρα αυτοκτονίας πραγματοποίησε στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μαρούσι, στις 11:50 το πρωί της Τρίτης 8 – 4 – 2014, ένας ηλικιωμένος άνδρας.

Ειδικότερα, ένας επιβάτης μεγάλης ηλικίας έπεσε στις γραμμές την ώρα που περνούσε το τρένο. Απεγκλωβίστηκε ένα τέταρτο αργότερα και τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ ζωντανό, αλλά βαριά τραυματισμένο. Έχει αποκατασταθεί από τη 1.30 η κυκλοφορία.

Από τις 13:00 αποκαταστάθηκε η ομαλή κυκλοφορία. Στο διάστημα αυτό γινόταν μέχρι το σταθμό Ειρήνη. Συγκεκριμένα, είχε διακοπεί η κίνηση από την Ειρήνη μέχρι την Κηφισιά.

Αυτοκτονούν- δολοφονούνται ακόμα και στρατιωτικοί και αστυνομικοί δανειολήπτες! Διαφθορά, οικονομικό έγκλημα, παράνομος ταχύτατος πλουτισμός, δολοφονίες πολιτών κατά συρροή. Θέμα μεγάλου κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Η προθεσμία, για υποβολή της υπεύθυνης δήλωσης στις τράπεζες, για αποφυγή πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας εξέπνευσε στις 28 Φεβρουαρίου 2014.«Ο Σώζων εαυτόν Σωθήτω»?!

Οι τραπεζίτες πήραν 210 δις από την τρόικα και το Δ.Ν.Τ. Τα κόκκινα δάνεια είναι ήδη πληρωμένα. Όμως οι τραπεζίτες, ξαναβγάλανε τα χρήματα το εξωτερικό δημιουργώντας, συνεχείς συνθήκες δήθεν χρεοκοπίας και δήθεν ανάγκης δανεισμού, για να γίνει η Ελλάδα, μέσω του συνεχούς δανεισμού υποχείριο των ξένων και ειδικά των Γερμανών νεοναζιστών, δηλ. της κ. Μέρκελ!

Ιστορικό. Η υπερχρέωση που υφίσταται στις ημέρες μας ένας μεγάλος αριθμός των νοικοκυριών, οφείλεται στην ουσία στον σκόπιμο ανεξέλεγκτο δανεισμό των νοικοκυριών επί Κυβερνήσεων Κ. Καραμανλή με αποτέλεσμα να σωρευτούν πολλά δάνεια σε κάθε νοικοκυριό, γιατί τα Golden’s boys έπαιρναν ειδικό μπόνους για κάθε δανειακή σύμβαση. Άρα η ίδια η τράπεζα καταστρατηγούσε τους νόμους περί δανεισμού πολιτών, αφού έδινε δάνεια παράνομα χωρίς τις αναγκαίες εξασφαλίσεις. Οι πρώτοι υπεύθυνοι είναι οι υπεύθυνοι της κάθε τράπεζας. Το φαινόμενο αυτό, αποτελεί ένα σκιερό φαινόμενο της σύγχρονης κοινωνίας, ειδικότερα δε της ελληνικής κοινωνίας των τελευταίων ετών, η οποία ταλανίζεται από πληθώρα οικονομικών σκανδάλων και μείωση του βιοτικού επιπέδου του μέσου πολίτη με κορύφωση την οικονομικά κρίσιμη κατάσταση της χώρας μας.

Υπερχρεωμένο είναι το νοικοκυριό , στο οποίο μετά την αφαίρεση των αναγκαίων δαπανών για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών του νοικοκυριού , το εναπομείναν υπόλοιπο των εισοδημάτων της οικογένειας , δεν επαρκεί για την ικανοποίηση των πιστωτών του οφειλέτη- νοικοκυριού και για την εκ μέρους του εκπλήρωση των ληξιπρόθεσμων και μη οφειλών του , ενώ ως βασικότερες αιτίες της μετάβασης του οφειλέτη – νοικοκυριού στην υπερχρέωση θεωρούνται η εισοδηματική στενότητα , τα υψηλά επιτόκια στον χώρο της καταναλωτικής πίστης , οι επιθετικές πρακτικές προωθήσεως των πιστώσεων , οι ατυχείς προγραμματισμοί , αλλά και τα απρόβλεπτα γεγονότα στη ζωή των δανειοληπτών. Οι υπερχρεωμένοι οφειλέτες καλούνται ξαφνικά , να αντιμετωπίσουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα με ψυχολογικό και κοινωνικό πολλές φορές αντίκτυπο καθώς , εξαιτίας της αδυναμίας τους να προβούν στην εκπλήρωση των υποχρεώσεών τους , ενδέχεται να προσφύγουν σε έκνομες ενέργειες και πρακτικές , ή σε αυτοβλάβη και διακινδύνευση της οικογενειακής σταθερότητάς τους , της ψυχικής τους ισορροπίας, ακόμη και της ίδιας τους της ζωής. Οι αυτοκτονίες – δολοφονίες δανειοληπτών έχουν φτάσει τις 5.000 χιλιάδες πολίτες και αναμένεται να αυξηθούν με τις κατασχέσεις που έρχονται.

Η «τοκογλυφική πλημύρα» και οι κατασχέσεις.

Οι κατασχέσεις Η κατάσχεση πρώτης κατοικίας θα φέρει την κοινωνική έκρηξη!. Καμία κατάσχεση. Κανένας πλειστηριασμός.

Αυτοκτονούν- δολοφονούνται ακόμα και στρατιωτικοί και αστυνομικοί δανειολήπτες!

Παρά τις πρώτες αποφάσεις Ειρηνοδικείων για «κούρεμα» δανείων και τακτοποίηση οφειλών, τώρα παρατηρείται «στροφή» της λεγόμενης «Δικαιοσύνης», υπέρ των τραπεζιτών! Επίσης παρατηρείται εξασθένηση των ελέγχων του ΣΔΟΕ, για τον παράνομο πλουτισμό προφανώς, όπως λέγεται, γιατί δεν έχουν και προσωπικό. Επίσης συνεχίζεται το γνωστό, όπως λέγεται», έργο με τις «αρχειοθετήσεις» υποθέσεων διαφθοράς στις εισαγγελίες, παρά τις καταγγελίες ακόμα και στον Άρειο Πάγο!
Η προθεσμία, για υποβολή της υπεύθυνης δήλωσης στις τράπεζες, για αποφυγή πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας εξέπνευσε στις 28 Φεβρουαρίου 2014.

Οι παράτυπες Αποφάσεις Προέδρων Ειρηνοδικείων. Πολλές φορές δεν εφαρμόζεται σωστά ο νόμος Κατσέλη. Ακόμα και αυτοί που είχαν προσφύγει στον Νόμο Κατσέλη, ν. 3869/2010 δεν είχαν τα επιθυμητά νόμιμα αποτελέσματα, γιατί μέρος των Προέδρων της λεγόμενης δικαιοσύνης, ήταν με το μέρος των τραπεζιτών. Πρόσφατο κατάπτυστο παράδειγμα, συνταξιούχου δασκάλας, που μένει σε ένα δυάρι, η οποία με εισόδημα 1.200 ευρώ, η πρόεδρος Ειρηνοδικείου Αθήνας απέρριψε – παράνομα - την προσφυγή της, υιοθετώντας τις ψευδείς αντιρρήσεις των τραπεζών!... Η συνταξιούχος δασκάλα έπεσε σε οικονομική δυσμένεια σε μελαγχολία και επιδεινώθηκε η υγεία της. Σήμερα λόγω των παρανομιών των τραπεζιτών είναι σε πλήρη αδυναμία να πληρώσεις το σύνολο των δανείων που απαιτεί η κάθε Τράπεζα. Το επιτόκιο τρέχει πλέον με 17% επί του συνόλου των καταγγελθέντων δανείων. Ουσιαστικά οδηγήθηκε σε μια ‘τοκογλυφική πλημμύρα’ Η ίδια η Πρωτοδίκης που απέρριψε αυτήν την απόφαση, σε άλλη απόφαση δέχτηκε την λεγόμενη «ρύθμιση». Καλό θα είναι ειδική υπηρεσία του Υπουργείου δικαιοσύνης και να κάνει έναν δειγματοληπτικό έλεγχο στις αποφάσεις κάποιων Προέδρων που πολλές φορές είναι εξόφθαλμα άδικες. Άρα είναι ορατό στον μέσο πολίτη ότι ο νόμος δεν εφαρμόζεται σωστά σε όλους, αλλά εφαρμόζεται ‘κατά περίπτωση’! Ο μέσος πολίτης είναι ανυπεράσπιστος από την σωστή εφαρμογή του Νόμου και δικαιούται να προσφύγει και εναντίον των Προέδρων Ειρηνοδικείων, που βγάζουν εξόφθαλμες αποφάσεις ακόμα και στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια.

Σημείωση: Η νέα τραπεζοδικτατορία, αφού χρησιμοποιήσει μερικούς από τους σημερινούς ανίκανους πολιτικούς, στρατιωτικούς, δικαστές, αστυνομικούς στο τέλος θα απολύσει και τους ίδιους, κατά το χιτλερικό πρότυπο, ότι «αφού πρόδωσες την πατρίδα σου θα προδώσεις, λόγω χαρακτήρα και εμάς» και θα τους αντικαταστήσει με δικούς της!

Οι τραπεζίτες ήδη έχουν δολοφονήσει 5.000 δανειολήπτες και μια μέρα θα λογοδοτήσουν ενώπιον της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης, αλλά και κάποιοι δικαστές και «τυφλοί» Εισαγγελείς, που δεν βλέπουν την διαφθορά των τραπεζιτών και της ολιγαρχίας, για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, για ψυχολογικά βασανιστήρια δανειοληπτών και για γενοκτονία των Ελλήνων.

Ελάχιστοι, από αυτούς που έχουν «κόκκινα δάνεια» γνωρίζουν το γράμμα του νέου νόμου που ορίζει ότι για να προστατευτεί ακόμη και η κύρια κατοικία από τον πλειστηριασμό πρέπει να υποβληθεί αίτηση από τον δανειολήπτη στην τράπεζα. Ακόμη και αυτοί που το γνωρίζουν, έρχονται αντιμέτωποι ακόμη και με την άρνηση των τραπεζών να παραλάβουν τις αιτήσεις. Αναμένεται, δήθεν, παρέμβαση της Τράπεζας της Ελλάδας

Η προθεσμία, για υποβολή της υπεύθυνης δήλωσης στις τράπεζες για αποφυγή πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας εξέπνευσε στις 28 Φεβρουαρίου 2014.
Επίσης, δήθεν θα δίνονταν, διευκρινιστικές εγκύκλιοι, καθώς σε πολλές περιπτώσεις οι υπάλληλοι των τραπεζών δηλώνουν αδυναμία να παραλάβουν τα αιτήματα για υπαγωγή στο νέο νόμο (4224/2013).

Προς το παρόν η νομοθετική πρωτοβουλία φαίνεται να μένει κενό γράμμα, καθώς είναι πλήθος τα παράπονα και οι καταγγελίες προς τις καταναλωτικές οργανώσεις και τον Τραπεζικό Μεσολαβητή, ότι οι τράπεζες δεν παραλαμβάνουν τα αιτήματα των δανειοληπτών.

Υπενθυμίζουμε ότι με το νέο νόμο αναστέλλονται, μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου 2014 οι πλειστηριασμοί εφόσον πληρούνται σωρευτικά τα εξής κριτήρια:
α) η αντικειμενική αξία της κύριας κατοικίας δεν υπερβαίνει τις 200.000 ευρώ.
β) το καθαρό οικογενειακό εισόδημα χωρίς τις κρατήσεις για τα ασφαλιστικά ταμεία, φόρο εισοδήματος και εισφορά αλληλεγγύης, να είναι μέχρι €35.000
γ) η συνολική αξία κινητής και ακίνητης περιουσίας να είναι μικρότερη ή ίση με €270.000 και δ) Από το ποσό αυτό, το σύνολο των καταθέσεων και κινητών αξιών να μην υπερβαίνει τις 15.000 ευρώ.
Οι οφειλέτες έχουν υποχρέωση υποβολής στο δανειστή μέχρι 28.02.2014 ή εντός δύο μηνών από επίδοση επιταγής προς εκτέλεση, υπεύθυνης δήλωσης του ν. 1599/86, με κάθε πρόσφορο μέσο, στην οποία θα αναγράφονται τα πλήρη στοιχεία του οφειλέτη, λεπτομερή και επικαιροποιημένα στοιχεία επικοινωνίας, περιγραφή της πλήρωσης των παραπάνω προϋποθέσεων και αναλυτική κίνηση των λογαριασμών που ξεπερνούν το ποσό των 1.000 ευρώ τους τελευταίους είκοσι τέσσερις (24) μήνες πριν την υποβολή της υπεύθυνης δήλωσης.
Να δοθεί πενταετής παράταση στον Νόμο για τις υπεύθυνες δηλώσεις. Καμία κατάσχεση. Κανένας πλειστηριασμός την επόμενη δεκαετία και για πρώτη κατοικία ισοβίως.

Να εφαρμοστεί η Νέα Σεισάχθεια, εδώ και τώρα! Αυτόματη ενοποίηση δανείων καρτών σε ένα πακέτο , που η μηνιαία δόση δεν θα ξεπερνά το 30% των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη και με επιτόκιο χαμηλό για όλα τα δάνεια, στεγαστικά, καταναλωτικά κλπ..
Οι δολοφονίες δανειοληπτών. Δολοφονούνται στην Ελλάδα και φαίνεται ότι αυτοκτονούν οι δανειολήπτες!
Έκκληση στην Διεθνή Κοινότητα να βοηθήσει στην μερική ανυπαρξία Δικαιοσύνης στην Ελλάδα, όπου δικάζεται μόνο ο καταγγέλλων και όχι ο παραβάτης!

Τα χρέη τον οδήγησαν στην αυτοκτονία

Δεκάδες οι δολοφονίες και χιλιάδες οι εκβιασμοί από τα παράνομα Τράπεζα-δικηγορικά Κυκλώματα.
Αν οι Εισαγγελείς δεν μπορούν να εφαρμόσουν τους νόμους της Ελληνικής Δημοκρατίας οφείλουν να παραιτηθούν, γιατί μελλοντικά μπορεί να διωχθούν οι ίδιοι, ως παθητικοί συνεργάτες αυτών των κυκλωμάτων..

Δολοφονούνται και δήθεν φαίνεται ότι Αυτοκτονούν οι δανειολήπτες, γιατί τους εκβιάζουν, τους απειλούν, τους τρομοκρατούν οι υπάλληλοι της Τράπεζας, των γραφείων ενημέρωσης, των γραφείων κατάσχεσης των Δικηγορικών γραφείων και οι συνεργάτες στους εκβιασμούς, όπως καταγγέλλουν δεκάδες πολίτες, θύματα των δολοφονικών τραπεζο-δικηγορικών κυκλωμάτων!

Ανυπεράσπιστοι οι πολίτες απέναντι στους τραπεζίτες δολοφόνους και τους συνεργάτες τους, οδηγούνται στην αυτοκτονία που είναι ουσιαστικά δολοφονία!. Η τραπεζο-δικτατορία είναι χειρότερη της Χούντας των Συνταγματαρχών! Ενώ οι Τραπεζίτες έχουν τεράστια υπερκέρδη που έχουν εξαχθεί παράνομα στο εξωτερικό, τους δόθηκε χάρισμα επιπλέον 210 δις και όντας αχόρταγοι δολοφονούν και εκβιάζουν τους πολίτες!

Καλούμε την Εισαγγελία Αρείου Πάγου και την Εισαγγελία Εφετών, το ΣΔΟΕ, την Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος και Ανθρωποκτονιών, να εντοπίσουν αυτά τα Δικηγορικά Γραφεία δολοφονίας των Πολιτών, τα Γραφεία δολοφονίας ενημέρωσης και τα Γραφεία κατασχέσεων, τα οποία γνωρίζει όλη η Αθήνα, να κατασχέσει τις μαγνητοταινίες συνομιλιών και εκβιασμού των δανειοληπτών, να βρουν με πόσους συνομίλησαν και να έχουν τις μαρτυρίες των εκβιασμών, και να εισάγουν τους υπεύθυνους σε αυτόφωρη δίκη με την κατηγορία ‘σκόπιμης και συστηματικής δολοφονίας πολιτών, συστηματικού εκβιασμού πολιτών, συστηματικά ψυχολογικά βασανιστήρια’, με στόχο το παράνομο ίδιο όφελος. Επιπλέον να ψάξουν τα τιμολόγια, που εκδίδουν οι ανωτέρω για να αποφύγουν την νόμιμη φορολόγηση. Τέλος οι Δικηγορικοί Σύλλογοι Αθήνας και επαρχίας πρέπει να κάνουν αυτοκάθαρση από τους εκβιαστές δολοφόνους Δικηγόρους και τα τσιράκια τους

Να πώς δολοφονούν τους δανειολήπτες:

Α. Μόλις υπάρξει έστω και μιας ημέρας καθυστέρηση της πληρωμής της μηνιαίας δόσης:

1. Τράπεζα : Τηλεφωνικές απειλές συνεχώς από υπαλλήλους τους κυρίως γυναίκες νεαρές με τσιριχτή φωνή. Απειλούν Θεούς και δαίμονες όλη την οικογένεια όποιον βρουν, ακόμα και στον χώρο εργασίας των δανειοληπτών. Έτσι τους διασύρουν επιπλέον, που είναι και αυτό ποινικό αδίκημα
2. Εταιρείες ενημέρωσης: Είναι η χειρότερη μορφή εκβιασμού και οδηγούν τους δανειολήπτες στην δολοφονία δηλ. τους δολοφονούν ενώ φαίνεται αυτοκτονία. Εκβιάζουν και κάνουν ψυχολογικά βασανιστήρια στους πολίτες που είναι παράνομο.

3. Δικηγορικά γραφεία: Πολλά Δικηγορικά γραφεία είναι φαινομενικά νόμιμα συνεργαζόμενα με τις τράπεζες. Όμως όπως καταγγέλλουν δανειολήπτες έχουν και παράνομους συνεργάτες, που απειλούν τους δανειολήπτες με δικά τους τηλεφωνήματα από δικά τους τηλεφωνικά κέντρα! Είναι καλά οργανωμένοι και έχουν και τσιλιαδόρους, μήπως γίνει κανένας έλεγχος.

4. Οι εκβιασμοί που γίνονται από αυτά τα τηλέφωνα και τα ψυχολογικά βασανιστήρια είναι δυσβάσταχτα. Παραπλανούν σκόπιμα τους δανειολήπτες, ότι θα κατασχεθεί όλη η περιουσία τους, ότι θα καταστραφούν κλπ… και τους προτείνουν να υπογράψουν με αυτούς οποιαδήποτε διευθέτηση της διαφοράς. Έχουν και παραρτήματα των Δικηγορικών Γραφείων σε σπίτια ή άλλα γραφεία απόπου κάνουν και από εκεί τρομοκρατικά τηλεφωνήματα με απόκρυψη αριθμού ή με ψευδώνυμα. Πρόκειται για άτομα του κοινού ποινικού δικαίου, πρώην μεσίτες, φυγόδικοι, που εργάζονται για τα Δικηγορικά γραφεία, ενώ δεν είναι ούτε Δικηγόροι ούτε έχουν ασφάλιση και δουλεύουν με το κεφάλι, δηλ. πραγματικοί κεφαλοκυνηγοί! Αποτυχημένοι Δικηγόροι, είναι ανασφάλιστοι για την παροχή υπηρεσιών! Αν κάποιος υπάλληλος δεν θέλει να συνεχίσει τους εκβιασμούς απολύεται και στην συνέχεια εκβιάζεται συνεχώς για να μην τους αποκαλύψει. Μερικά γραφεία έχουν και παράνομη προστασία της Αστυνομίας, δηλ. η Αστυνομία φυλάει τους εκβιαστές και δολοφόνους των δανειοληπτών.

5. Μερικά Δικηγορικά γραφεία για να μην χάσουν τα θύματα τους δανειολήπτες βάζουν και υπογράφουν παράνομα ‘ρήτρες’ ότι , αν το Δικηγορικό γραφείο έχει κάνει ενέργειες με τον Δανειολήπτη είναι πλέον ο δανειολήπτης στη δικαιοδοσία του Δικηγορικού γραφείου. Ως ‘Ενέργειες’ μπορεί να θεωρηθούν παράνομα και μερικά τηλεφωνήματα προς τον δανειολήπτη. Με αυτόν τον τρόπο τα Δικηγορικά γραφεία κρατάνε τους φακέλους των δανειοληπτών περισσότερο από ένα μήνα που είναι τι φυσιολογικό.

6. Αν η Τράπεζα ή το Γραφείο ενημέρωσης ζητήσει πίσω τον φάκελο του Δανειολήπτη τότε εκβιάζουν και την Τράπεζα με την παράνομη ‘ρήτρα’ του 5% Δεν κάνουν συνήθως αγωγές ‘ γιατί κοστίζουν’ αλλά εκβιαστικά απειλητικά τηλεφωνήματα κατατρομοκράτησης των δανειοληπτών Έτσι ο δανειολήπτη δεχόμενος σωρεία απειλητικών τηλεφωνημάτων δολοφονείται, γιατί καταρρέει ψυχολογικά και αυτοκτονεί. Η αυτοκτονία είναι ουσιαστικά δολοφονία, από την καταπίεση των εκβιαστών.

7. Τα γραφεία ενημέρωσης. Τυπικά, πολλά λειτουργούν νόμιμα, γιατί παρέχουν δήθεν υπηρεσίες ενημέρωσης. Όμως αναθέτουν την ενημέρωση σε άτομα άπειρα, χωρίς ασφάλιση και χωρίς εκπαίδευση. Η ενημέρωση, συνήθως, γίνεται τηλεφωνικός εκβιασμός. Μεταξύ των Γραφείων ενημέρωσης και Δικηγορικών γραφείων υπάρχει συνεργασία, γιατί αρκετά Δικηγορικά γραφεία εργάζονται για Εταιρείες Ενημέρωσης, όπου και κόβονται τιμολόγια παροχής υπηρεσιών.

Β. Οι κατασχέσεις. Τα γραφεία κατάσχεσης και πλειστηριασμών συνεχίζουν να υπάρχουν, έστω και καλυμμένα. Για οικόπεδα ή σπίτια φιλέτα ο πλειστηριασμός έχει ήδη ‘στηθεί’ από δικούς τους ανθρώπους εκ των προτέρων και σε τιμή μηδενική.

Επομένως, η όλη ‘βιομηχανία Ενημερώσεων, εκβιασμών και απειλών’ στοχεύει στον πλειστηριασμό της περιουσία των πολιτών σε μηδενική τιμή, άρα στην αρπαγή της περιουσίας του και στην δολοφονία των Πολιτών, που φαίνεται ως αυτοκτονία.

Καλούμε, τον Κύριο Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Δικαιοσύνης, την Εισαγγελία Αρείου Πάγου και την Εισαγγελία Εφετών, το ΣΔΟΕ, την Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος να εντοπίσουν αυτά τα Δικηγορικά Γραφεία δολοφονίας των Πολιτών, τα Γραφεία ενημέρωσης και τα Γραφεία κατασχέσεων, τα οποία γνωρίζει όλη η Αθήνα, να κατασχέσει τις μαγνητοταινίες συνομιλιών και εκβιασμού των δανειοληπτών, να βρουν με πόσους συνομίλησαν και να έχουν τις μαρτυρίες των εκβιασμών, και να εισάγουν τους υπεύθυνους σε αυτόφωρη δίκη με την κατηγορία
‘σκόπιμης και συστηματικής δολοφονίας πολιτών, συστηματικού εκβιασμού πολιτών, συστηματικά ψυχολογικά βασανιστήρια’, με στόχο το παράνομο ίδιο όφελος. Επιπλέον να ψάξουν τα τιμολόγια, που εκδίδουν οι ανωτέρω για να αποφύγουν την νόμιμη φορολόγηση. Επίσης πώς μια Τράπεζα που δανείζεται με 1% από την ΕΚΤ, μετα-δανείζει με 20% και πού πάει αυτό το υπερκέρδος. Τέλος οι Δικηγορικοί Σύλλογοι πρέπει να κάνουν αυτοκάθαρση από τους εκβιαστές δολοφόνους Δικηγόρους και τα τσιράκια τους

Μπορεί να βρεθεί μια λύση για όλους τους δανειολήπτες. Αυτόματη ενοποίηση όλων των δανείων ‘ καρτών του πολίτη σε ένα νέο δάνειο ‘πακέτο’ στο Ταμείο Παρακαταθηκών με χαμηλό επιτόκιο και μηνιαία δόση που δεν θα ξεπερνά το 30% των μηνιαίων αποδοχών του δανειολήπτη. Τα 30 δις που θα δοθούν στο Ταμείο Παρακαταθηκών να δοθούν για το ‘πρόγραμμα διευθέτησης οφειλών υπερδανεισμένων’ τη Νέα Σεισάχθεια. Επίσης η παράταση της καταγγελίας του Δανείου στους 9 μήνες καθυστέρησης πληρωμών, θα επιφέρει μια ανάσα στους δανειολήπτες από τις 3 μήνες που είναι τώρα!

Επισημαίνουμε ότι οι πολίτες που καταγγέλλουν όλα αυτά έχουν και μαρτυρίες και αποδεικτικά στοιχεία που οι διωκτικές αρχές αν δεν είναι υπάλληλοι ή συνεργάτες των εγκλημάτων των τραπεζιτών οφείλουν να ερευνήσουν αμέσως.

ΝΟΜΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ
ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΝΟΜΩΝ
ΝΟΜΟΣ ΥΠ' ΑΡΙΘΜ. 4022/2011.

(ΦΕΚ Α' 219/03-10-2011)Εκδίκαση πράξεων διαφθοράς Πολιτικών και Κρατικών Αξιωματούχων, υποθέσεων μεγάλου κοινωνικού ενδιαφέροντος και μείζονος Δημοσίου Συμφέροντος και άλλες διατάξεις.

Αρθρο 1. Πεδίο εφαρμογής του νόμου

Οι διατάξεις του νόμου αυτού εφαρμόζονται για:

α) κακουργήματα τα οποία δεν υπάγονται στις ρυθμίσεις της παραγράφου 1 του άρθρου 86 του Συντάγματος και διαπράττουν υπουργοί ή υφυπουργοί, καθώς και κακουργήματα που διαπράττουν βουλευτές, κατά τη διάρκεια της θητείας τους, ακόμη και αν οι υπαίτιοι έχουν παύσει να φέρουν την ιδιότητα αυτή, εφόσον αυτά υπάγονται στην καθύλην αρμοδιότητα του τριμελούς εφετείου,

β) κακουργήματα τα οποία διαπράττουν, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους ή επωφελούμενοι από την ιδιότητά τους, γενικοί και ειδικοί γραμματείς Υπουργείων, διοικητές, υποδιοικητές ή πρόεδροι διοικητικών συμβουλίων ή διευθύνοντες ή εντεταλμένοι σύμβουλοι νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, δημοσίων επιχειρήσεων, δημοσίων οργανισμών και νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου τη διοίκηση των οποίων ορίζει άμεσα ή έμμεσα το κράτος, καθώς και αιρετά μονοπρόσωπα όργανα των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, εφόσον αυτά υπάγονται στην καθύλην αρμοδιότητα του τριμελούς εφετείου και

γ) κακουργήματα ιδιαίτερα μεγάλου κοινωνικού ενδιαφέροντος ή μείζονος δημοσίου συμφέροντος, εφόσον υπάγονται στην καθύλην αρμοδιότητα του τριμελούς εφετείου, ο δε χαρακτηρισμός της υπόθεσης ως ιδιαίτερα μεγάλου κοινωνικού ενδιαφέροντος ή μείζονος δημοσίου συμφέροντος γίνεται με πράξη από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Αρθρο 2. Ποινική δίωξη - Ανάκριση

Ο εισαγγελέας όταν λάβει τη μήνυση, την έγκληση ή την αναφορά, για την τέλεση πράξης του προηγούμενου άρθρου, ενεργεί σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 43 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας και ασκεί την ποινική δίωξη παραγγέλλοντας ανάκριση. Μπορεί να διαταχθεί και προκαταρκτική εξέταση, η οποία διενεργείται αποκλειστικά από εισαγγελέα πρωτοδικών και ολοκληρώνεται μέσα σε προθεσμία δύο μηνών.
--------------

Άρθρο 354. Π.Κ. Διατάραξη οικογενειακής τάξης.
Άρθρο 361. Π.Κ. Εξύβριση
Άρθρο 362. Π.Κ. Δυσφήμιση
Άρθρο 363. Π.Κ. Συκοφαντική Δυσφήμιση
Άρθρο 363. Π.Κ. Εκβίαση
Άρθρο 386. Π.Κ. Απάτη
Άρθρο 389. Π.Κ. Απατηλή πρόκληση βλάβης
Άρθρο 216 Π.Κ. Πλαστογραφία Πλαστογραφία πιστοποιητικού
Άρθρα 57 εδ. α, 59 εδ. α, 914 και 932 ΑΚ Προσβολή προσωπικότητας
Ψυχολογικά βασανιστήρια
Οικονομικά βασανιστήρια
Ανθρωποκτονίες εκ προμελέτης, Γενοκτονία.

Ν. 3849/2010: Εγκλήματα σχετικά με την Υπηρεσία
Άρθρο 263Β. Μέτρα προστασίας για όσους συμβάλουν στην αποκάλυψη υποθέσεων διαφθοράς, όπως τροποποιήθηκε στις 31-3-2014.
Ζητώ την προστασία μάρτυρα Δημοσίου Συμφέροντος.
Υπάρχει ελπίδα. Αντισταθείτε!
Η παρούσα αποτελεί μήνυση έγκληση και πολική αγωγή 43 ευρώ κατά παντός.

Μάρτυρες
Κοντοπάνος Αλέξανδρος Δημοσιογράφος.
Βεργής Δημοσθένης Πολιτικός

Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος
Πρόεδρος «Ελληνοδιεθνής Μ.Κ.Ο».

Υ.Γ. Η παρούσα κατατέθηκε στην Εισαγγελία Αρείου Πάγου με αρ. πρωτ. 1270/10-3-2013

Καταπολέμηση της Διαφθοράς και Προστασία Μάρτυρα Δημοσίου Συμφέροντος….
Το «Πολυνομοσχέδιο» ψηφίστηκε και είναι Νόμος...
Πιθανά, ήρθε η ώρα όπου οι «δανειστές», θα εκδιώξουν μόνοι τους «εσωτερικούς προδότες», γιατί η κατοχή συντελέστηκε, αφού έρχεται και η κ. Μέρκελ, και δεν τους χρειάζονται άλλο, για να περάσουν στην δεύτερη φάση της πλήρους κατοχής, της εξόντωσης των υπόλοιπων που αντιστέκονται και της εξαθλίωσης των υπερδανεισμένων, των Δημοσίων υπαλλήλων και στην πλήρη εκπόρνευση μεγάλου μέρους του πληθυσμού για να υποστούν και ψυχολογική υποδούλωση πλην της στέρησης της οικονομικής, πολιτικής, εθνικής και κοινωνικής ελευθερίας. !
Δρ Κουτσούκος

Διατάξεις Παραγράφου ΙΕ: Καταπολέμηση της Διαφθοράς και Προστασία Μάρτυρα Δημοσίου Συμφέροντος….

«Προστασία Μάρτυρα» ή «Μάρτυρες- θύματα» της γενικευμένης Διαφθοράς;!
Στο Πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε στις 31-3-2014, υπάρχει και μια διάταξη για την πάταξη της Διαφθοράς και Προστασία Μάρτυρα Δημοσίου Συμφέροντος….

Με την διάταξη αυτοί οι « Δανειστές», είτε αποφάσισαν να βάλουν όλα τα σκάνδαλα στο αρχείο για πάντα κάτι που ήδη συμβαίνει, είτε αποφάσισαν να «καθαρίσουν την κόπρο του Αυγείου», με το να στείλουν στην φυλακή όλους αυτούς που έκλεβαν τόσα χρόνια ακόμα και αυτούς που τους κάλυπταν μέσα στην Δικαιοσύνη… κάτι που ήδη είχαμε προ-γράψει….

Οι Δανειστές εφαρμόζοντος το «δόγμα Χίτλερ» δηλ. αφού πρόδωσες την Πατρίδα σου θα προδώσεις και, εμάς άρα σου αξίζει ο θάνατος, μπορούν να περάσουν στο επόμενο στάδιο, της κάθαρσης της ντόπιας «σαβούρας» και της εγκατάστασης μιας νέας διεθνούς τάξης πραγμάτων κατά το δόγμα Μέτερνιχ.

«Ρύθμιση για την καταπολέμηση της διαφθοράς και την προστασία των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος».

Το πράσινο φως για τη διεξαγωγή μυστικών ερευνών από αστυνομικούς ή ιδιώτες για διάστημα ενός χρόνου, προκειμένου να αποκαλύψουν κυκλώματα διαφθοράς, ανάβει διάταξη του πολυνομοσχεδίου. Πρώτη φορά θεσμοθετούνται αυξημένα μέτρα προστασίας για τους «μάρτυρες δημόσιου συμφέροντος», οι οποίοι χωρίς να έχουν καμιά ανάμειξη σε λαδώματα και μίζες και χωρίς να αποβλέπουν σε ίδιον όφελος, συμβάλλουν ουσιωδώς με τις πληροφορίες που παρέχουν στις διωκτικές αρχές στην εξιχνίαση εγκλημάτων διαφθοράς.

Το σχέδιο των νέων νομοθετικών ρυθμίσεων προβλέπει ακόμη βαριές ποινές κάθειρξης και υψηλά πρόστιμα για όποιον πολιτειακό και πολιτικό αξιωματούχο δωροδοκείται. Με κάθειρξη και χρηματική ποινή από 15.000 έως 150.000 ευρώ τιμωρείται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός, υπουργοί, βουλευτές, αιρετοί άρχοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (δήμαρχοι, περιφερειάρχες κ.ά.) και δημόσιοι υπάλληλοι που ζητούν ή λαμβάνουν αθέμιτο ωφέλημα ως αντάλλαγμα για ενέργεια ή παράλειψη που ανάγεται στην εκτέλεση των καθηκόντων τους. Το νέο αυστηρό νομοθετικό καθεστώς περιλαμβάνει και τους επίορκους δικαστικούς λειτουργούς (Μακάρι να το δούμε αυτό στην πράξη)!.

Σύμφωνα με το νόμο για την «καταπολέμηση της διαφθοράς και την προστασία των μαρτύρων δημόσιου συμφέροντος», που φιλοδοξεί να βάλει φραγμό στα εκτεταμένα κρούσματα διασπάθισης δημόσιου χρήματος:

Η δωροδοκία δημόσιου υπαλλήλου τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος, ανεξαρτήτως του ύψους του χρηματικού ποσού που έλαβε ο δωρολήπτης. Στην περίπτωση αυτή προβλέπεται κάθειρξη μέχρι 10 ετών, εάν το «λάδωμα» αφορά ενέργεια ή παράλειψη του υπαλλήλου που αντίκειται στα καθήκοντά του.

Με φυλάκιση μέχρι 3 ετών τιμωρούνται και οι προϊστάμενοι υπηρεσιών ή επιθεωρητές ή επικεφαλής σε υπηρεσίες του Δημοσίου, των ΟΤΑ και των νομικών προσώπων που από αμέλεια δεν απέτρεψαν την αξιόποινη πράξη.

Ο μεσάζοντας, ο οποίος εμπορεύεται, έναντι ανταλλάγματος, την επιρροή του σε κέντρα εξουσίας, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον 1 έτους και χρηματική ποινή από 5.000 έως 50.000 ευρώ.
Ειδική ρύθμιση υπάρχει και για τη δωροληψία και δωροδοκία στον ιδιωτικό τομέα και συγκεκριμένα κατά την άσκηση επιχειρηματικής δραστηριότητας που τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον 1 έτους.
Σημειώνεται ότι η παραγγελία για τη «συγκαλυμμένη έρευνα» δίνεται αφού προηγουμένως ενημερωθεί ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, που συντονίζει το έργο των εισαγγελέων διαφθοράς, και όταν υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι τελείται ήδη ή πρόκειται να επαναληφθεί η εγκληματική δραστηριότητα, η αποκάλυψη της οποίας είναι με άλλο τρόπο αδύνατη ή ιδιαιτέρως δυσχερής. Όσα αποδεικτικά στοιχεία δεν περιλαμβάνονται στην αναλυτική έκθεση που θα συντάσσουν οι μυστικοί αστυνομικοί, δεν θα λαμβάνονται υπόψη για την καταδίκη του κατηγορουμένου.

Μάρτυρες δημόσιου συμφέροντος -χαρακτηρίζονται έτσι μόνον εάν συναινέσει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου- καλύπτονται από ανωνυμία, προστατεύονται από ποινικές διώξεις σε βάρος τους για ψευδορκία, ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση ή παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου, ενώ δεν παραλείπονται σε διαδικασία προαγωγής και δεν υπόκεινται σε οποιαδήποτε πειθαρχική διαδικασία.

Θεσπίζονται επίσης και μέτρα επιείκειας που προβλέπουν ακόμη και την ατιμωρησία για όσους συμβάλουν στην αποκάλυψη πράξεων διαφθοράς. Στο πλαίσιο αυτό, μπορεί να ανασταλεί η ποινική δίωξη ή να αρθεί η προφυλάκιση για εμπλεκομένους σε πράξεις διαφθοράς και ξεπλύματος μαύρου χρήματος που εισφέρουν αποδεικτικά στοιχεία για πρώην ή νυν υπουργούς. Σε περίπτωση που τα στοιχεία που αποκάλυψαν οδηγήσουν στην καταδίκη του πολιτικού προσώπου, τότε το δικαστήριο μπορεί να διατάξει την αναστολή εκτέλεσης της ποινής τους.

Αν ο υπαίτιος με δική του θέληση -και πριν εξεταστεί- αποκαλύψει στις εισαγγελικές αρχές την έκνομη πράξη, τότε μένει ατιμώρητος. Αν ο υπαίτιος ή ο συμμέτοχος συμβάλει ουσιωδώς στην πάταξη εγκλημάτων διαφθοράς, τιμωρείται με μειωμένη ποινή. Σε αυτή την περίπτωση με δικαστικό βούλευμα μπορεί να διαταχθεί η αναστολή της ποινικής του δίωξης για ορισμένο χρονικό διάστημα, προκειμένου να επιβεβαιωθεί η αλήθεια των στοιχείων που προσκόμισε. Το ίδιο ισχύει και για εμπλεκόμενους υπαλλήλους που καταγγέλλουν ιεραρχικώς ανωτέρους τους, αρκεί βεβαίως να έχουν οι ίδιοι μεταβιβάσει στο Δημόσιο όλα τα περιουσιακά στοιχεία που έχουν αποκτήσει παράνομα.
Με το νόμο, μεταξύ άλλων, αυστηροποιείται το νομοθετικό πλαίσιο καταπολέμησης της διαφθοράς και επέρχονται τροποποιήσεις σε πολλές διατάξεις του Ποινικού Κώδικα που αφορούν τη δωροληψία πολιτειακών και πολιτικών αξιωματούχων.

Ακόμη, προβλέπεται η προστασία σε όσους μάρτυρες συμβάλλουν στην αποκάλυψη αξιόποινων πράξεων και οι μάρτυρες αυτοί χαρακτηρίζονται ως «μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος».Το νομοσχέδιο προβλέπει επίσης ποινές άνω των πέντε ετών (κάθειρξη) και χρηματικές ποινές από 5.000 έως 150.000 ευρώ. Ανάλογα τις «πληροφορίες» δίνεται και η «Προστασία Μάρτυρα Δημοσίου Συμφέροντος», σταματάνε και οι ποινικές διώξεις και οι Πειθαρχικές Διώξεις…

Το θέμα είναι κατά πόσο αυτά θα εφαρμοστούν στην πράξη… και αν εμφανιστούν «Μάρτυρες» που πιθανά θα καταγγείλουν Εισαγγελείς, Δικαστές, Υπουργούς, Αστυνομικούς Δεσμοφύλακες, Μεγαλοδικηγόρους ότι ανήκουν σε κυκλώματα Διαφθοράς, τότε θα δούμε αν θα πάρουν «Προστασία Μάρτυρα» ή αν θα είναι Μάρτυρες» θύματα της γενικευμένης Διαφθοράς!

Ας τα δούμε αυτά τα ανωτέρω στην πράξη

Έχουμε ήδη καταθέσει εμείς αίτηση για Προστασία Μάρτυρα Δημοσίου Συμφέροντος με την ακόλουθη αίτηση που τώρα εξετάζεται με εισαγγελική εντολή από την Ανακρίτρια:

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΜΝΗΜΑ
Προς Κύριο Εισαγγελέα Αρείου Πάγου
Αξιότιμε κύριε,
Έχω καταθέσει στην υπηρεσία σας αναφορές και στοιχεία προς όφελος του Δημοσίου και ήμουν και μάρτυρας στο ΣΕΕΔΔ, στο ΣΔΟΕ και σε Ανακριτές για υποθέσεις διακεκριμένης διαφοράς κατά Δημοσίου.

1. Υπόθεση: Ε. Μ. Μπ., Α., Ευρωπαϊκά Προγράμματα, Επιμορφώσεις καθηγητών κλπ. (διαφορά εις βάρος του Δημοσίου. Νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητες κλπ. (Κακούργημα 85.000.000 ευρώ διώκεται και αυτεπαγγέλτως και δεν παραγράφεται). Στην συνέχεια αφού δεν διώχτηκε κανένας εξελέγη παράνομα και ο κ. Χ. Κ.
2. Υπόθεση : «Η κατά συρροή διακεκριμένη διαφθορά κατά δημοσίου, οι παρανομίες και οι ενέργειας «συμμορίας» μερίδας πανεπιστημιακών και εκπαιδευτικών, συκοφαντών εκβιαστών, «προτύπων Πειραματικών σχολείων», της κ. Δ. Ε., και άλλων με βοήθεια συνεργατών – «συμμορίας» προς ίδιον όφελος. Εκβιασμοί, απειλές, Προσβολή προσωπικότητας, εξύβριση, «σύσταση συμμορίας», με την βοήθεια τρίτων κλπ..
3. Υπόθεση: «Παραδικαστικό κύκλωμα, δικηγόρος Π. Σπ. που έχει δικαστεί ήδη σε 15 χρόνια κάθειρξη για την υπόθεση «Αιξωνή», μαζί με τον κ. Λ. Αλ. Και ο κ. Π. Σπ. κλπ…
4. Υπόθεση Μέρκελ, Τόμσεν, Τραπεζίτες, Οικονομική κρίση, Χρυσή Αυγή κλπ..
5. Υπόθεση Κτηματολόγιο..
6. Υπόθεση ΣΕΓΑΣ…
7. Υπόθεση υπερχρεωμένα νοικοκυριά και απειλές – δολοφονίες - αυτοκτονίες πολιτών…

Για του ανωτέρω λόγους και βάσει των νόμων 4022/11, περί διαφθοράς στο δημόσιο τομέα και Νόμος 3849/2010 περί εγκλημάτων στην υπηρεσία και προστασία μαρτύρων, παρακαλώ την υπηρεσία σας να μου χορηγήσει βάσει την κείμενης Νομοθεσίας «Προστασία Μάρτυρα Δημοσίου Συμφέροντος», γιατί είμαι και Δημόσιος Υπάλληλος και οι επίορκοι προσπαθούν να μου κάνουν για αντεκδίκηση, κακό στην υπηρεσία μου και στην καριέρα μου και στην ζωή μου.
Keywords
δανειακή σύμβαση, υπουργειο δικαιοσυνης, εισφορα αλληλεγγυης, χρυση αυγη, βομβα mall, μερκελ, τροικα, ελλαδα, ησαπ, εκαβ, τραπεζες, δις, δηλ, υφίσταται, οφείλεται, κουρεμα, σδοε, αθηνα, νέα, ψευδώνυμα, σωρεία, ΕΚΤ, λύση, φεκ, αρθρο, υπουργοι, φως, ΟΤΑ, επιρροή, αιτηση, σεεδδ, σχολεια, εθνικη τραπεζα, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, παραταση φορολογικων δηλωσεων, αξια, απολυσεις στο δημοσιο, τελος ακινητης περιουσιας, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, τελος ακινητων, Καλή Χρονιά, οφειλετες δημοσιου, η ημέρα της γης, θεμα εκθεσης 2012, τελη κυκλοφοριας 2013, σχεδιο αθηνα, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2016, κρουσματα σημερα, αποτελεσματα, βουλευτες, οικονομικη κριση, πολυνομοσχεδιο, αιτηση, αστυνομια, αυγη, δανεια, εκαβ, θανατος, θεμα, καριερα, κηφισια, κτηματολογιο, πλαισιο, σδοε, υγεια, φως, ωρα, αγωγη, αδυναμια, αρθρο, αιτησεις, αξιζει, αποκαλυψη, αρπαγη, ασφαλιστικα ταμεια, αφαιρεση, βοηθεια, γεγονοτα, γινει, γινεται, γινονται, γραφεια, γραμμα, δαιμονες, δανειακή σύμβαση, δανειο, διαστημα, δυαρι, δηλ, δημοσιο, δηλωσεις, διοικηση, δικη, δις, δογμα, δοθει, δολοφονιες, δοθηκε, εγκληματα, ευρω, υπαρχει, ειρηνη, εκθεση, εκπαιδευση, ελπιδα, εμμεσα, ενεργεια, ενημερωση, επιρροή, ερχεται, ερχονται, ετων, ζωη, ζωης, ζωη μου, ιδια, ιδιο, εικοσι, υπηρεσια, υπηρεσιες, υποθεση, ισχυει, υφίσταται, ιση, κινηση, κυριε, κυρια, λύση, μηνες, μιζες, μειωση, μορφη, μηνυση, νοικοκυριο, παντα, οικοπεδα, οικογενεια, οντας, ουσιαστικα, ουσια, οφελος, οφείλεται, πεδιο, πλειστηριασμοι, προβληματα, προγραμματα, πρωι, ρυθμισεις, ρυθμιση, σεεδδ, σεισαχθεια, συγκεκριμενα, συνεχεια, σωζων, σπιτια, συλλογοι, σχεδιο, σωρεία, ταμειο παρακαταθηκων, τιμη, τρενο, φυλακη, υφυπουργοι, φωνη, φορα, χρυση, ψευδώνυμα, ψυχολογικα, εφαρμογη, εκβιαστων, ιδιαιτερα, οργανα, πακετο, πληροφοριες, τραπεζα, βεβαιως
Αναζητήσεις
τα κοκκινα δανεια ειναι ολα πληρωμένα, τα δανεια στις τραπεζες ειναι πληρωμενα
Τυχαία Θέματα