Σήμερα οι κηδείες των δύο νεκρών της Χρυσής Αυγής – Πατέρας Φουντούλη: Ελάτε ως φίλοι, όχι ως χρυσαυγίτες

Σήμερα θα κηδευτούν οι δύο άγρια δολοφονηθέντες νεαροί-μέλη της Χρυσής Αυγής, ενώ ο πατέρας του ενός, ζητά να μην έρθουν στην κηδεία εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων κάνοντας έκκληση: «Ελάτε ως φίλοι, όχι ως χρυσαυγίτες». Στις 3 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η νεκρώσιμος ακολουθία για τον Γιώργο Φουντούλη στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παλαιό Ηράκλειο,

ενώ η κηδεία του Μανώλη Καπελώνη θα γίνει στην Αρτέμιδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειας του Γιώργου Φουντούλη, οι γονείς του δεν επιθυμούν να παρευρεθεί κανένας πολιτικός από κανένα κόμμα στην κηδεία και ζητά, αντί για λουλούδια και στέφανα, να ενισχυθεί το Σικιαρίδειο Ίδρυμα, στο οποίο φοιτά η αδερφή του Γιώργου, Ειρήνη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένεια, «οι γονείς του θέλουν να παρευρεθούν όλοι οι φίλοι του, όχι σαν χρυσαυγίτες, αλλά σαν φίλοι που θέλουν να τιμήσουν τον φίλο τους. Δεν θέλουμε αίμα, το παιδί μας πότισε την άσφαλτο με το αίμα του, ούτε τιμή, γνωρίζουμε την ακεραιότητα και την εντιμότητα του παιδιού μας».

The post Σήμερα οι κηδείες των δύο νεκρών της Χρυσής Αυγής – Πατέρας Φουντούλη: Ελάτε ως φίλοι, όχι ως χρυσαυγίτες appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα