Σε ομηρία τρεις ανήλικες από τον πατριό

Μια νέα υπόθεση ομηρίας στις ΗΠΑ έρχεται στην δημοσιότητα και συγκλονίζει μετά την απελευθέρωση τριών ομήρων στο Κλίβελαντ. Αυτή τη φορά τρεις αδελφές ηλικίας 12, 13 και 17 ετών, βρίσκονταν έγκλειστες για δύο χρόνια στο σπίτι του πατριού τους στην Αριζόνα.Έτρωγαν μόνον μία φορά την ημέρα, δεν έκαναν μπάνιο επί έξι μήνες, ενώ δεν έβγαιναν ποτέ από το σπίτι!

Ο πατριός τους είχε φροντίσει να απομονώσει την μεγαλύτερη κόρη, καθώς ήταν σε διαφορετικό δωμάτιο από τις μικρότερες αδελφές της, προκειμένου να μην την συναντούν ποτέ.

Η 12χρονη και η 13χρονη κατάφεραν να ξεφύγουν από την προσοχή του πατριού τους, ο οποίος τις απειλούσε με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να βγουν από το σπίτι και να καλέσουν σε βοήθεια.

Απευθυνόμενες στους γείτονες τους εξήγησαν το τι συνέβαινε όλο αυτό το διάστημα, καθώς εκείνοι δεν είχαν αντιληφθεί τίποτα και έτσι κλήθηκε η αστυνομία.

Η 17χρονη εντοπίστηκε μετά την είσοδο της αστυνομίας κλειδωμένη στο σπίτι.

Όπως αναφέρουν αμερικανικά δημοσιεύματα ο 34χρονος πατριός , Φερνάντο Ρίχτερ μαζί με την μητέρα τους, Σοφία Ρίχτερ τις κρατούσαν φυλακισμένες επί δύο χρόνια και η κατάσταση στην οποία βρέθηκαν τα κορίτσια είναι τρομακτική, καθώς δεν τηρούνταν οι κανόνες υγιεινής των δωματίων.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας, Μάικλ Γκίλουλι δήλωσε: «Συνθέτουμε όλα τα κομμάτια του παζλ. Οι έρευνες συνεχίζονται και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο πατριός και η μητέρα συνελήφθησαν, ενώ οι ανήλικες φιλοξενούνται σε ασφαλή τοποθεσία, παρουσία ειδικών».

Στο παρελθόν ο 34χρονος είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου, γι’ αυτό και ερευνάται εάν είχε κακοποιήσει και τις τρεις ανήλικες…

The post Σε ομηρία τρεις ανήλικες από τον πατριό appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα