Σάντρα Μπούλοκ και Τζάστιν Τιμπερλέικ νικητές των βραβείων People’s Choice

Νικητές της 40ης τελετής απονομής των βραβείων People’s Choice που έγινε την Τετάρτη στο Λος Άντζελες, ανακηρύχθηκαν η ηθοποιός του Χόλιγουντ Σάντρα Μπούλοκ και ο τραγουδιστής Τζάστιν Τιμπερλέικ.

Σάρωσε τα βραβεία η Σάντρα Μπούλοκ

Η Σάντρα Μπούλοκ συγκέντρωσε τρία βραβεία: Για την αγαπημένη ηθοποιό του κινηματογράφου, την αγαπημένη δραματική ηθοποιό και την καλύτερη κωμικό ηθοποιό για τους ρόλους της στο δράμα «Gravity» καθώς και στην κωμωδία

«The Heat». Το «Gravity» κέρδισε και το βραβείο της αγαπημένης ταινίας του κοινού.

«Ένας ηθοποιός δεν μπορεί να κάνει ό,τι κάνει, χωρίς τους εκατοντάδες εκπληκτικούς ανθρώπους που εργάζονται γι‘αυτόν και παράλληλα με αυτό. Έμαθα τόσα πολλά φέτος», δήλωσε η βραβευμένη με Όσκαρ Σάντρα Μπούλοκ.

Επιπρόσθετα, ο τραγουδιστής Τζάστιν Τιμπερλέικ ο οποίος επέστρεψε στο μουσικό προσκήνιο το 2013 μετά από πέντε χρόνια απουσίας για να επικεντρωθεί στην υποκριτική, πήρε το βραβείο για το διάσημο άλμπουμ . Ο Άνταμ Σάντλερ κέρδισε το βραβείο για τον αγαπημένο κωμικό ηθοποιό για τέταρτη συνεχόμενη φορά, αυτή τη φορά με την ταινία «Grown Ups 2» .

Τα βραβεία απονεμήθηκαν στις 8 Ιανουαρίου στο Nokia Theater του Λος Άντζελες, ενώ η τελετή μεταδόθηκε ζωντανά από το δίκτυο CBS.

Ο Robert Downey, ο star του Iron Man 3 κέρδισε το βραβείο γι την καλύτερη ταινία δράσης και την πιο αγαπημένη ταινία

Η Britney Spears κέρδισε το βραβείο για την πιο αγαπημένη pop καλλιτέχνη

Η Jennifer Hudson πήρε βραβείο φιλανθρωπίας για το έργο της στο ίδρυμα Julian D King Gift

Η Sarah Michelle Gellar πρώην star του Buffy The Vampire Slayer κέρδισε το βραβείο για ητν πιο αγαπημένη ηθοποιό σε μια νέα τηλεοπτική σειρά για το ρόλο της στο Crazy Ones

Video streaming by Ustream

Πηγή: BBC

The post Σάντρα Μπούλοκ και Τζάστιν Τιμπερλέικ νικητές των βραβείων People’s Choice appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα