Σαμαράς: Το κοινωνικό κράτος είναι αυτό που προσφέρει στον πολίτη καλύτερες και φθηνότερες υπηρεσίες

Στα επίσημα εγκαίνια της « Αγοράς του καταναλωτή», τα οποία οργάνωσε το υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, παραβρέθηκε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος μάλιστα εκφώνησε και ομιλία.

Ο κ. Σαμαράς δήλωσε ότι «χάρηκε που έσφιξε τα χέρια νέων επιχειρηματιών» και πρόσθεσε ότι είδε στα μάτια τους αισιοδοξία. Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι οι μεγάλοι αγώνες

δεν κερδίζονται μόνο στους στόχους, αλλά κερδίζονται στην καθημερινότητα, και μάλιστα σημείωσε ότι αυτό το παράδειγμα δείχνει αυτή η αγορά, η οποία πέρασε σε κερδοφορία.

Ο κ. Σαμαράς είπε ότι σήμερα το άνοιγμα αυτής της αγοράς στο κοινό βοηθά τις ελληνικές οικογένειες που δοκιμάζονται, ενώ σημείωσε ότι αναγνωρίζει «τον αγώνα κάθε οικογένειας, κάθε νοικοκυριού, κάθε πολίτη που δοκιμάζεται». Παράλληλα, αναγνώρισε ότι πολλές φορές, παρά τις μεγάλες προσπάθειες, το δημόσιο δεν φτάνει στο σημείο βελτίωσης που θα έπρεπε, αλλά διαβεβαίωσε τους ακροατές ότι έχει γίνει μεγάλη πρόοδος.

Να σημειωθεί ότι ο Αντώνης Σαμαράς υπογράμμισε ότι «οι πολίτες που θα έρθουν στην αγορά θα καταλάβουν ότι το κοινωνικό κράτος δεν δημιουργείται με λαϊκισμούς». Τόνισε ότι κοινωνικό κράτος είναι αυτό, όπου ο πολίτης δέχεται καλύτερες και φθηνότερες υπηρεσίες. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, είπε ότι οι τιμές είναι περίπου 30% πιο φθηνές. Μάλιστα, ανέφερε ότι το ένα κιλό πατάτες εκεί θα κοστίζει 0,70 λεπτά, ενώ κανονικά στοιχίζει 1 ευρώ, κάτι που όπως είπε γνωρίζει από την γυναίκα του.

Τέλος, ο πρωθυπουργός ευχήθηκε καλές δουλειές στην νέα αγορά.

The post Σαμαράς: Το κοινωνικό κράτος είναι αυτό που προσφέρει στον πολίτη καλύτερες και φθηνότερες υπηρεσίες appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα