Σαμαράς σε βουλευτές ΝΔ: Βάλτε πλάτη και μην τάζετε τίποτα…

Νέο “μυστικό δείπνο” στην ταβέρνα του “Βασίλη” στην Κηφισιά είχε χθες το βράδυ με βουλευτές της ΝΔ ο πρωθυπουργός. Ο Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε στην περίφημη ταβέρνα των βορείων προαστείων με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που είναι στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, αλλά και με ορισμένους υπουργούς του τομέα αυτού.

Σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ αυτών που συνέφαγαν και συζήτησαν με τον πρωθυπουργό, είναι ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο υφυπουργός

Ανάπτυξης, Αθανάσιος Σκορδάς, ο γραμματέας της Κ.Ο. Θανάσης Μπούρας.

Ο Πρωθυπουργός, αφού άκουσε τους προβληματισμούς των βουλευτών του, τους συνέστησε να μην τάζουν τίποτα στους ψηφοφόρους τους και να ασκούν επιμελώς τα καθήκοντα τους, ούτως ώστε να δείχνουν έργο χωρίς να λένε μεγάλα λόγια…

Για τις δυσκολίες συνοχής και συντονισμού που δείχνει η κυβέρνηση υπεραμύνθηκε για τη συμβολή των άλλων πολιτικών αρχηγών υποστηρίζοντας ότι μεταξύ τους υπάρχει πολύ καλή συνεννόηση, ενώ εξήρε την πολύ θετική στάση και την καταλυτική παρουσία του Προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη.

Φυσικά, η κουβέντα δεν μπορούσε να μην περιστραφεί και στις εκλογές και τις πολιτικές εξελίξεις της γείτονος Ιταλίας. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η “Φαρέτρα”, ο Αντώνης Σαμαράς εκτιμώντας τα αποτελέσματα πρόβλεψε ότι η στάση των Ευρωπαίων και δη των Γερμανών σιγά – σιγά θα μαλακώνει και θα επικεντρώνεται στην ανάπτυξη, καθώς η πολιτική της αυστηρής λιτότητας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε κοινωνικές εκρήξεις και σε αλεξέλγκτη αστάθεια σ’ όλες τις χώρες του Νότου.

Προέτρεψε πάντως τα στελέχη του να διατηρούν στενή επαφή και καλή συνεργασία με όλους τους υπουργούς και να συνεισφέρουν κι αυτοί στο κυβερνητικό έργο με τις συμβουλές, τις εποικοδημητικές παρατηρήσεις και την γνώση των προβλημάτων που έχουν.

“Η Φαρέτρα του Πάρι…”

Keywords
Τυχαία Θέματα