Δείτε τι λένε τα ζώδια της Παρασκευής

Κριός Σήμερα είναι πιθανό να συναντήσετε ξανά ένα πρόσωπο που έχετε να δείτε πολύ καιρό, αλλά η αφορμή της συνάντησης δεν θα είναι καθόλου ευχάριστη. Προσπαθήστε να δείτε τη θετική πλευρά των πραγμάτων, όπως και να ‘χει. Θετικές αλλαγές στα επαγγελματικά. Μια καθημερινή αγγαρεία επιτέλους παίρνει πόδι απ’ τη ζωή σας.

Ταύρος Τον τελευταίο καιρό κλειστήκατε στον εαυτό σας χωρίς να υπάρχει κάποιος ουσιαστικός λόγος, με αποτέλεσμα να χάσετε ορισμένες χρήσιμες ευκαιρίες δικτύωσης. Η Αφροδίτη σας βοηθάει να ανακάμψετε, αναθερμαίνοντας τις σχέσεις σας με τα σημαντικά

πρόσωπα της ζωής σας. Προσοχή στις σωματικές δοκιμασίες κάθε είδους, σήμερα. Μην υπερεκτιμάτε τις αντοχές σας.

Δίδυμος Κάντε ό, τι μπορείτε για να διατηρήσετε την αρμονία των επαγγελματικών σας σχέσεων, χωρίς να θυσιάσετε το προσωπικό σας συμφέρον. Οι ισορροπίες είναι λεπτές, αλλά η εξέλιξή σας απαιτεί διπλωματική συμπεριφορά, τουλάχιστον σ’ αυτή τη φάση. Όλα καλά στα ερωτικά σας σήμερα. Οι όποιες προστριβές είναι εντελώς φυσιολογικές και δεν θα ‘πρεπε να σας ανησυχούν.

Καρκίνος Η οργάνωση παίζει τώρα κομβικό ρόλο στη ζωή σας, Καρκίνοι. Πάρτε όσες πρωτοβουλίες χρειάζεται, και μην αφήσετε κανέναν να αναλάβει προσωπικές σας υποθέσεις, που μπορείτε κάλλιστα να διευθετήσετε μόνοι σας. Προσοχή στις κρούσεις (ιδίως τις ερωτικές) που σας κάνουν σήμερα οι Παρθένοι. Καλύτερα να τις αφήσετε αναπάντητες προς το παρόν.

Λέων Μερικές φορές είστε πιο επιθετικοί και απότομοι απ’ ό, τι χρειάζεται, με τους συναδέλφους σας, Λέοντες. Ευτυχώς, ο Κρόνος σας βοηθάει να αλλάξετε στάση, προτού η συμπεριφορά σας βλάψει το προφίλ σας ανεπανόρθωτα. Βγείτε από το σπίτι και αναλάβετε άμεση δράση στα ερωτικά σας. Δεν υπάρχει πια χρόνος για βαθυστόχαστες σκέψεις και περίπλοκους σχεδιασμούς.

Παρθένος Σήμερα, βρίσκετε μια ολοκαίνουργια λύση για ένα παλιό πρόβλημα. Τελικά, όλο αυτό το διάστημα απραξίας και άγχους λειτούργησε καταλυτικά μέσα σας, αποτρέποντάς σας από βιαστικές επιλογές και επιπόλαια μπαλώματα. Μην δεσμευτείτε σε τίποτα, πριν ζητήσετε τη συμβουλή κάποιου εμπειρότερου. Το ένστικτό σας δεν είναι αρκετό για να σας καθοδηγήσει, αυτή τη φορά.

Ζυγός Αντιμετωπίστε με επιφύλαξη όσους υπόσχονται πράγματα που ακούγονται πολύ καλά για να είναι αληθινά.Το παρελθόν σας έχει διδάξει πόσο επιβλαβής μπορεί να αποδειχθεί η μακροχρόνια επαφή με τέτοια άτομα. Δώστε μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρότζεκτ που απέτυχε, στο χώρο των επαγγελματικών σας. Ας μην πάει χαμένος τόσος κόπος.

Σκορπιός Η πολλή βαβούρα γύρω σας έχει αρχίσει να σας θολώνει την κρίση, κι αυτό μόνο καλό δεν μπορεί να είναι, Σκορπιοί. Χρειάζεστε λίγο χρόνο μόνοι σας, μακριά απ’ οτιδήποτε απειλεί να διασπάσει την προσοχή σας. Μη βιαστείτε να επιλέξετε ένα ορισμένο άτομο, στα ερωτικά. Όποιος αποστέλλει τελεσίγραφα, μάλλον δεν αξίζει τον κόπο.

Τοξότης Κακώς επιτρέπετε στον εαυτό σας να υπομένει τη δυστροπία ενός προσώπου, που αρνείται πεισματικά να αλλάξει τη συμπεριφορά του. Απελευθερωθείτε από αυτή τη μέγγενη, Τοξότες, και ανταποκριθείτε στα ερωτικά καλέσματα που ενθαρρύνει η Αφροδίτη από την πλευρά των Υδροχόων. Οι κλασικές αξίες της ζωής σας βρίσκουν τον τρόπο να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Αιγόκερως Είναι καλή μέρα να πραγματοποιήσετε ένα τηλεφώνημα που διστάζατε να κάνετε, είτε από ντροπή, είτε από εγωισμό. Παραμερίστε κάθε παράλογο κώλυμα, Αιγόκεροι, και δώστε τροφή στον αυθορμητισμό σας, που είναι και το δυνατότερό σας όπλο. Επιτυχία στα επαγγελματικά σήμερα, παρά τις προσπάθειες ορισμένων να αποσιωπήσουν τις ενέργειες που σας έφεραν μέχρι εδώ.

Υδροχόος Ο Άρης σας ωθεί να ασχοληθείτε με ό, τι σας φοβίζει, Υδροχόοι. Μόνο μέσω της κατά μέτωπο επίθεσης θα καταφέρετε να επιλύσετε τα ζητήματα που εδώ και καιρό μένουν σε εκκρεμότητα λόγω της άρνησής σας να τα διαχειριστείτε. Οι ερωτικοί σας ορίζοντες διευρύνονται. Ξαφνικά, το ενδιαφέρον σας κεντρίζεται από πρόσωπα που δεν συνηθίζουν να σας γοητεύουν.

Ιχθύς Δεν σας αρέσει να γίνεστε δυσάρεστοι στους γύρω σας, αλλά αυτή τη φορά δεν σας μένει άλλη επιλογή. Ορισμένοι από εκείνους που απαρτίζουν το στενό σας κύκλο χρειάζονται ένα γερό χαστούκι για να συνέλθουν, Ιχθείς. Διαφορετικά, η πόρτα της εξόδου δεν βρίσκεται πολύ μακριά. Έντονη η χημεία σας με Κριούς σήμερα. Μην την αφήσετε ανεκμετάλλευτη.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα