Σαμαράς: «Δίνουμε καθημερινά μαθήματα έμπρακτης εθνικής ενότητας»

Στο προσυνέδριο Κεντρικής Μακεδονίας της Νέας Δημοκρατίας μίλησε σήμερα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς τονίζοντας από το βήμα ότι «δεν θα κάνουμε τη χάρη σε όσους μισούν τη χώρα», συμπλήρωσε και είπε πως «δηλητηριάζουν με λαϊκισμό τη χώρα».

Αναφερόμενος στην συνεργασία των τριών κόμματων της συγκυβέρνησης είπε ότι «Και οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί τραβάμε κουπί για τον τόπο, με διαφωνίες αλλά όλα για την Ελλάδα» και πρόσθεσε ότι «δίνουμε καθημερινά μαθήματα έμπρακτης εθνικής ενότητας».

Για

δύο άκρα, αυτό του ΣΥΡΙΖΑ και τον νεοναζί, έκανε λόγο ο πρωθυπουργός αναφέροντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει την καταστροφή και στη γωνία περιμένουν οι νεοναζί για να το εκμεταλλευτούν».

«Η παράταξή μας θα μείνει όρθια γιατί έχει όραμα για το αύριο», είπε και πρόσθεσε: «Είμαστε η παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή που έβαλε τη χώρα στην Ευρώπη».

Σχετικά με την παραδοχή του «λάθους» από το ΔΝΤ, ο κ. Σαμαράς υποστήριξε πως τότε η ΝΔ επιδίωκε περικοπή της ζημιάς αλλά οι προτάσεις της δεν εισακούστηκαν.

«Η στρατηγική της κυβέρνησης Καραμανλή έχει πλήρως δικαιωθεί», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς, αναφερόμενος στις επενδύσεις που έρχονται στην Ελλάδα και ειδικότερα στην επένδυση της Cosco στο λιμάνι του Πειραιά.

Ο Αντώνης Σαμαράς κάλεσε τους Ευρωπαίους να βοηθήσουν την Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς οι δύο χώρες πρέπει να μείνουν σταθερές στην Ευρώπη.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στο φαινόμενο της λαθρομεταναστεύσης, λέγοντας πως χρειάζεται «κοινή ευρωπαϊκή πολιτική και στήριξη από τις άλλες χώρες».

Διαβάστε επίσης στο www.karfitsa.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα