Ροζ βίντεο, σεξ και εκβιασμοί κρύβονται πίσω από τη δολοφονία της Φαίης

Νέα τροπή στην υπόθεση της δολοφονίας της Φαίης στη Νέα Μάκρη δίνει η κατάθεση της αδερφής της. Η 32χρονη λέει πως ο 25χρονος την εκβίαζε με ερωτικό βίντεο που είχε καταγράψει σε κάποια ερωτική επαφή που είχαν, ενώ εναντίον του στρέφεται και ο ίδιος του ο πατέρας κάνοντας για λόγο για βίαιο παρελθόν του γιου του.
Η 32χρονη αδερφή της Φαίης, Μαρία – Ελένη Μπλάχα παραδέχθηκε πως είχε ερωτική σχέση με τον 25χρονο φερόμενο ως δολοφόνο της αδερφής της.

Συγκεκριμένα όπως η ίδια δηλώνει στην απολογία της: «Είχαμε κάνει έρωτα μία φορά, το είχε καταγράψει και απειλούσε ότι θα το έδειχνε στην οικογένειά μου και στον σύζυγό μου και ότι θα το έβγαζε στο Ιντερνετ».

Η Μαρία – Ελένη αρχικά είχε καταθέσει πως η 25χρονος δεν έχει σχέση με την υπόθεση. Στη συνέχεια ωστόσο κατηγορήθηκε για υπόθαλψη εγκληματία και έτσι άλλαξε την κατάθεσή της λέγοντας ότι εκβιάζεται.

Την αρχική του κατάθεση άλλαξε και ένα ακόμη άτομο, φίλος και εκείνος του 25χρονου που αρχικά υποστήριζε πως δεν έχει σχέση με την υπόθεση.

Εκείνος ωστόσο που δεν έχει αλλάξει την κατάθεσή του είναι ο πατέρας του 25χρονου που μιλά για τον βίαιο χαρακτήρα του γιού του για τον οποίο αναφέρει ότι έχει επιτεθεί στην αδελφή του.

Διαβάστε σχετικές ειδήσεις:

Το βεβαρημένο παρελθόν του δολοφόνου της Φαίης

Παράλληλη σχέση με την αδερφή της, είχε ο δολοφόνος της 25χρονης στη Ν. Μάκρη!

Keywords
Τυχαία Θέματα