Οι πανηγυρισμοί στην Πάτρα και η επίθεση στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έδωσαν ερυθρόλευκο χρώμα στους δρόμους της Πάτρας. Οι πατρινοί φίλαθλοι του Πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της αχαϊκής πρωτεύουσας, έχοντας ως προπομπό δεκάδες μηχανάκια καθώς και ένα φορτηγάκι με ανεβασμένους φιλάθλους στην καρότσα του. Κάποιοι από αυτούς όμως αντί να γιορτάσουν στράφηκαν στο κλαμπ του Παναθηναϊκού.

Με αφετηρία τον αρχικό χώρο συγκέντρωσής τους την πλατεία Γεωργίου, οι συγκεντρωμένοι οπαδοί κατευθύνθηκαν από την οδό Κορίνθου στην οδό Κολοκοτρώνη και από εκεί στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, την Ερμού και τη Μαιζώνος.

Από την οδό Γούναρη ανέβηκαν στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων και ξανά επιστροφή πίσω στην αφετηρία.

Πέτρες στο club του Παναθηναικού πέταξε ομάδα οπαδών του Ολυμπιακού κατά την επιστροφή τους από την πλατεία Υψηλών Αλωνίων στο πλαίσιο των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του Ευρωπαικού πρωταθλήματος μπάσκετ.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως ισχυρή αστυνομική δύναμη η οποία και κατάφερε να αποτρέψει την περαιτέρω επίθεση στο club φιλάθλων των πρασίνων. Mετά από λίγη ώρα η ομάδα των οργανωμένων οπαδών αποχώρησε.

Keywords
Τυχαία Θέματα