Ριμπερί, Μπενζεμά και Γκοβού κατηγορούνται ότι «πήγαν» με ανήλικη κοπέλα «τούμπανο»! (ΦΩΤΟ)

Βόμβα μεγατόνων είχε πέσει πέρσι τέτοια εποχή στη Γαλλία, καθώς η μισή εθνική ομάδα, μεταξύ τους και οι ποδοσφαιρικοί αστέρες τεραστίου βεληνεκούς, Ριμπερί, Μπενζεμά και Γκοβού, κατηγορείτο από τις γαλλικές αρχές ότι έκανε σεξ με μια πόρνη, η οποία μπορεί μεν να είναι «τούμπανο» αλλά… υπάρχει ένα θεματάκι! Eκείνη την περίοδο η εκθαμβωτική κοπέλα ήταν ανήλικη!

Μια ντουζίνα σταρ της εθνικής ομάδας λοιπόν, φέρουν βαρύτατες κατηγορίες ότι συμμετείχαν σε παράνομο κύκλωμα πορνείας και έκαναν σεξ, ατομικά και ομαδικά, με τη σαγηνευτική καλλονή Ζαχία Ντεχάρ από το Μαρόκο, η οποία τότε δεν ήταν ούτε… 17 ετών! Το ερωτικό σκάνδαλο, είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας από την αθλητική εφημερίδα L’Equipe προκαλώντας την οργή και την αγανάκτηση του κόσμου, καθώς μπορεί στη Γαλλία η πορνεία να μην αποτελεί ποινικό αδίκημα, η ερωτική συνεύρεση με ανήλικο ωστόσο είναι κακούργημα!

Θυμίζουμε πως η πολύκροτη υπόθεση έφτασε στις δικαστικές αίθουσες στον Αύγουστο του 2012 και σε πρώτο βαθμό οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Φρανκ Ριμπερί και Καρίμ Μπενζεμά καταδικάστηκαν για συμμετοχή σε δίκτυο πορνείας, όμως τον Ιούνιο 2013 άσκησαν έφεση, την ίδια ώρα που η «πρωταγωνίστρια» Ζαχία ζητούσε την αθώωσή τους, ισχυριζόμενη πως οι ποδοσφαιριστές δεν ήξεραν ότι ήταν ανήλικη…

Η υπόθεση είναι ξανά επίκαιρη καθώς τώρα ξεκινά το δεύτερο σκέλος της δίκης στο Παρίσι και εάν οι κατηγορούμενοι ποδοσφαιριστές κριθούν ένοχοι, κινδυνεύουν με 3ετή ποινή φυλάκισης.

Μόνη κερδισμένη από την υπόθεση είναι τελικά η 19 χρονη πλέον πόρνη από το Μαρόκο που στο ενδιάμεσο έγινε πασίγνωστη, μούσα γνωστών σχεδιαστών μόδας και πλεόν είναι μοντέλο πρώτης γραμμής! Ίσως όχι άδικα! Δείτε την!

The post Ριμπερί, Μπενζεμά και Γκοβού κατηγορούνται ότι «πήγαν» με ανήλικη κοπέλα «τούμπανο»! (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα