Τι είπε η Κατερίνα Ζαρίφη για τον γάμο της Ελένης Μενεγάκη;

Για τις φήμες του γάμου της Ελένης Μενεγάκη, για τις σχέσεις της με τους συνεργάτες της πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας μίλησε η Κατερίνα Ζαρίφη στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Για τις φήμες που θέλουν την παρουσιάστρια να παντρεύεται με τον σύντροφό της, Μάκη Παντζόπουλο λέγοντας: «Θα σας πω κάτι… Ας παντρευτεί, γιατί έχω μια φοντανιέρα και δεν ξέρω τι να την κάνω! [...] Ακούσατε κάτι για γάμο; Δεν με έχει καλέσει πάντως! Πάντως εγώ μετά της Μαλδίβες μαυρισμένη την είδα, όχι με μονόπετρο».

Η Κατερίνα αναφέρθηκε και στην παρατήρηση που έκανε

πρόσφατα η Ελένη Μενεγάκη στην Αντωνία Καλλιμούκου. «Τι να πω ρε παιδιά; Κάνετε λες και ρίξαμε άμμο, έβαλαν τα μπικίνι και μαλλιοτραβήχτηκαν. Με το που κλείνει η εκπομπή, έχει ένα υπόγειο, μας ρίχνει εκεί, μας δίνει και ένα ξεροκόμματο και μας λέει “θα τα πούμε αύριο είλωτες”», ενώ τόνισε: «Η Ελένη είναι πιο cool από ποτέ. Φέτος είναι μια σεζόν… ζάχαρη!».

Πόσο πιστεύει η ίδια, όμως, πως βοήθησε την Ελένη Μενεγάκη η σχέση της με τον Μάκη Παντζόπουλο; «Πιστεύω ότι ένας άνθρωπος, όταν είναι καλά στα προσωπικά του, φαίνεται! Ό,τι και να κάνεις, όσες πλαστικές και να κάνεις, άμα δεν είσαι καλά στο γκομενικό, η μαυρίλα βγαίνει».

The post Τι είπε η Κατερίνα Ζαρίφη για τον γάμο της Ελένης Μενεγάκη; appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα