Κασιδιάρης: «Νομοθετική απάτη! Οι βουλευτές πληρώνουμε 2.000 ευρώ στην εφορία και οι ελεύθεροι επαγγελματίες πάνω από 20.000!!!»

Ένα παραστατικό και πειστικό σόου έδωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του επί του πολυνομοσχεδίου. Σοκάροντας τους πάντες, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, παρουσίασε τρία εκκαθαριστικά ελλήνων πολιτών: ενός μισθωτού, ενός ελεύθερου επαγγελματία και το… δικό του! Κατόπιν, έκανε εκτενή αναφορά στο τι ποσό θα κληθεί να πληρώσει έκαστος εξ αυτών!

«Ο μισθωτός θα πληρώσει 9.000 ευρώ φόρο. Ο ελεύθερος

επαγγελματίας με ατομική επιχείρηση θα πληρώσει πάνω από 20.000 ευρώ φόρο. Ο βουλευτής πόσο θα πληρώσει κύριε υπουργέ; Γνωρίζετε τον αριθμό; Θα πληρώσει 2.000! Αυτό είναι απάτη και κλοπή! Αυτό είναι κυριολεκτικά ένα αίσχος. Όταν βγαίνει ο κόσμος έξω και βλέπει βουλευτές και φωνάζει “κλέφτες, κλέφτες” εδώ τον δικαιώνετε απόλυτα και για να μην βγει κανένας καραγκιόζης όπως είχαν βγει κάτι νεοδημοκράτες την άλλη φορά που είχαμε αποκαλύψει το σκάνδαλο με τους παχυλούς βουλευτικούς μισθούς να μας αμφισβητήσει! Καταθέτω εδώ στα πρακτικά, τα στοιχεία είναι από το Taxisnet και δεν επιδέχονται καμίας αμφισβητήσεως!» δήλωσε ο κ. Κασιδιάρης και άπαντες έμειναν στήλη άλατος!

«Και για να το αναλύσω κιόλας» συνέχισε, «έχω εδώ το δικό μου εκκαθαριστικό! Από τις 47.000 έσοδα το εξάμηνο, φορολογούνται μόνο τα… 16.000 ευρώ! Τα υπόλοιπα 31.000 είναι εντελώς αφορολόγητα. Και τι απάτη έχει κάνει εδώ πέρα ο νομοθέτης; Μιλάει για επιτροπές, έξοδα ενοικίου, επιδόματα κίνησης και για αστειότητες τα οποία δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα».

Keywords
Τυχαία Θέματα