Πρώτη η Ελλάδα στις πλαστικές, πρώτη η καθαρή Ολλανδία σε χρέη!

Του Γιάννη Ντάσκα

Να τον προσέχετε αυτόν τον τύπο που ονομάζεται Γερούν Νταϊσελμπλουμ. Τον έβαλε η Μέρκελ στη θέση του Ζαν Κλώντ Γιούνκερ ,δηλαδή επικεφαλής του «Γιούρογκρουπ»,δηλαδή τον πλέον αρμόδιο για να φτιάξει τα οικονομικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ιδιαίτερα της Ευρωζώνης. Ο τύπος αυτός με την εντελώς …ολλανδική φάτσα είναι ταυτόχρονα και Υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας,η οποία είναι το δεξί και αγαπημένο…παιδί της Γερμανίας.Αυτοί δηλαδή είναι οι νοικοκύρηδες και εμείς οι τεμπέληδες,διεφθαρμένοι που παίρναμε

δανεικά από παντού για να αγοράσουμε πολυτελή σπίτια και αυτοκίνητα και τα τρώμε στη Μύκονο.
Ως ένα βαθμό δεν έχουν άδικο και μόνο να κοιτάξετε λίγο την προσωπική ζωή της Στάη,του Ρουσόπουλου,της Δήμητρας Λιάννη έχει καλά παραδείγματα.Αλλά αλίμονο. Δεν είναι όλοι έτσι.Είναι αρκετοί και αρκετές και αυτό το υπογραμμίζει το γεγονός ότι η αθλιότητα να είναι ΠΡΩΤΗ η Ελλάδα στις πλαστικές εγχειρίσεις.Πρόσωπα,στήθος,γλουτοί,κοιλιές κλπ.
Γράφουμε για τον Ντάϊσελμπλουμ για να σας προειδοποιήσουμε. Αυτές τις ώρες διακινούνται πληροφορίες για το…μεγάλο μπλουμ που θα κάνει η Ολλανδία του νοικοκύρη και ορισμένα οικονομικά μυαλά λένε ότι αυτό το μπλουμ θα είναι τόσο βαρύ που θα απειλήσει το ίδιο το ευρώ.
Η Ολλανδία του νοικοκύρη λέει έχει το μεγαλύτερο χρέος παγκοσμίως ,έχει αναπτύξει μια τεράστια φούσκα με δανεικά για ακίνητα που δεν έχει ταίρι παγκοσμίως.
Όπου να΄ναι λέει έρχεται το μπαμ και αυτό θα θέσει σε κίνδυνο και πάλι την Ελλάδα για την οποία τελευταία κόπτονται και οι εχθροί της και σπρώχνονται για το ποιος θα πει πρώτος ότι πάει καλά οικονομικά,η τέλος πάντων καλύτερα από όσο περίμεναν.
Κρίσεις που προέρχονται από υπερδανεισμό δεν τις πιστεύουμε και θεωρούμε ότι είναι τόσο τεχνητές όσο και τα στήθη και τα πλαστικά δημιουργήματα.Αυτοί που δανείζουν ξέρουν καλά ότι δανείζουν αέρα και το κάνουν στα πλαίσια διεφθαρμένων δραστηριοτήτων και σχεδίων να βάλουν στο χέρι τους δανειζομένους.
Να είστε προετοιμασμένοι λοιπόν για το μεγάλο μπλουμ του νοικοκύρη Νταίσελμπλουμ…

Keywords
Τυχαία Θέματα