Ε.ΜΕΝΕΓΑΚΗ: Χωρίς ρετούς στην παραλία. Δείτε τι θέλει να κρύψει....

13:01 9/5/2013 - Πηγή: 24wro

Το καλοκαίρι έρχεται και θα δούμε ακόμα πολλές τέτοιες εικόνες! Η Ελένη Μενεγάκη θα «ποζάρει» για πολλά εξώφυλλα με μαγιό, πότε...

εν αγνοία της και πότε συνεννοημένα!

Οι εικόνες που θα δούμε λοιπόν θα είναι πότε άψογες χωρίς ατέλειες και πότε πραγματικές! Ανθρώπινες Με όλα όσα συνοδεύουν την Ελένη Μενεγάκη.
Με παχάκια, με κοιλίτσα, με κυτταρίτιδα. Και τι έγινε;

Άλλωστε η Ελένη δεν πουλάει «σφριγηλότατα», «πουλάει» αυτό που είναι. Οι ατέλειες λόγω ηλικίας και λόγω μητρότητας δεν την κάνουν ανεπιθύμητη αλλά φυσιολογική γυναίκα. Αυτή που θέλει να μπαίνει στα σπίτια όλων και να το παίζει απλή.

Απλή με ρετούς δε γίνεται… ας το καταλάβουν κάποιοι, ας το χωνέψει και η ιδία και ας τους σταματήσει φέτος. Γιατί το περσινό καλοκαίρι ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικό. Έδειξε την πραγματική εικόνας του κορμιού της και όχι μια φορά. Ο κόσμος τη θυμάται. Δε γίνεται να αλλάξει φέτος εντελώς. Δε γίνεται να βγει ξανά ως μοντέλο 19 χρονών. Η Ελένη φέτος αλλάζει το παιχνίδι.

Είπαμε, είναι καλή παίκτρια γι αυτό και κατάφερε να γίνει αυτό που είναι. Και να τους κάνει όλους να τρέχουν μέσα στο καύσωνα μήπως και…χαλαρώσει το μαγιό στο πωπουδάκι. Έτσι, αρχίζει εκείνη να δίνει από μόνη της τροφή. Βγάζει μόνη της για πρώτη φορά φωτογραφία με μαγιό, χωρίς ρετούς και την ανεβάζει στο twitter. Δεν είναι όμως έξω από το νερό για να μην φαίνεται ολόκληρη. Δίνει απλά λίγο «τυράκι».

Άλλωστε το κάτω μέρος δεν είναι και από τα φόρτε της. Κοιτάζει άλλους, παίζει με τα μαλλιά της, σφίγγει τη κοιλιά της… και καλά κάνει! Εδώ ρούφηξε τη κοιλιά της η Σόφη Πασχάλη στις φωτογραφίες που ανέβασε από Σπέτσες που είναι και η γυμνάστρια…! Η πόζα έτοιμη!!! Η Ελένη Μενεγάκη στη θάλασσα…μισή!

Τι θέλει να κρύψει όμως η παρουσιάστρια; Δείτε και μόνοι σας την πραγματική της εικόνα που δεν έχει αλλάξει! Είναι η ίδια και φέτος. Και εκεί περιμένουμε να δούμε πόσο καλά θα παίξει το νέο της παιχνίδι…. Θα …κατέβει παρακάτω ή θα μας δείχνει όλο το καλοκαίρι μόνο το στήθος της;;;

aniwthoi.net
Keywords
Τυχαία Θέματα