Προκαταρκτική εξέταση για το κάλεσμα στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ σε συλλογή… πολεμοφοδίων!

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κα Φάκου, σχετικά με πρωτοφανές «κάλεσμα ξεσηκωμού» του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Καραγιάννη (ήταν υποψήφιος βουλευτής στο Αγρίνιο), ο οποίος σε ανάρτησή του στο facebook καλούσε τον κόσμο σε συλλογή… πολεμοφοδίων για την αντιμετώπιση της κρατικής βίας τον Σεπτέμβριο. Επόμενο
ήταν να προκληθούν αντιδράσεις και να προκύψει αντιπαράθεση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τη ΝΔ.

Παπαμιμίκος: «Καλύπτει τον Καραγιάννη ο Τσίπρας»

Ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος, επιτέθηκε κατά του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας καλύπτει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Καραγιάννη που σε ανάρτησή του στο facebook καλεί τον κόσμο να μαζέψει τούβλα, ρόπαλα, σίδερα και καδρόνια… Και τόνισε: «Όχι μόνο δεν τον διώχνει, αλλά ζητάει και τα ρέστα. Και μετά, αναρωτιέται γιατί τον λέμε ακραίο».

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο κ. Καραγιάννης, προτίθεται να πάρει τα… καδρόνια του πίσω!

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ

Την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας με την οποία ζητά τη διαγραφή του στελέχους της Κουμουνδούρου Ανδρέα Καραγιάννη. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορεί την Συγγρού για προσπάθεια αποπροσανατολισμού του κόσμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Είναι προφανές ότι η γαλάζια μονταζέρια ρετάρει, όπως και η κυβέρνηση, γι’ αυτό και προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από τις κατασχέσεις σπιτιών, τις αθρόες απολύσεις και την καταστροφική πολιτική του μνημονίου”.

Keywords
Τυχαία Θέματα