Πρίντεζης: « Στα κρίσιμα ματς δείχνουμε χαρακτήρα»

Οι καλαθοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν εχθές στην Ελλάδα και έτυχαν αποθεωτικής αποδοχής από τους φίλους της ομάδας.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών του ερυθρόλευκου θριάμβου ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στο NovaΣΠΟΡ FM για την επόμενη μέρα της κατάκτησης του δεύτερου σερί Ευρωπαϊκού τροπαίου.

Περιγράφοντας το συναισθήματα που έχει ο Έλληνας φόργουορντ είπε: «Νιώθω πολύ πιο ήπια και ταπεινά από ό,τι μπορεί

να φανταστεί ο καθένας.

Προσπαθούμε λίγο να ηρεμήσουμε. Χθες ήταν μια ευχάριστα δύσκολη μέρα και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στην πραγματικότητα.

Παίζουμε την Πέμπτη με τον Ηλυσιακό εκτός έδρας και το Σάββατο στο ΣΕΦ με τον Απόλλωνα».

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι αντέχει στα δύσκολα γιατί είναι ομάδα με αυτοπεποίθηση.

Σε σχετική ερώτηση ο Έλληνας άσος της Πειραϊκής ΚΑΕ δήλωσε: «Σε όλα τα κρίσιμα παιχνίδια δεν ξέρω τι παθαίνει η ομάδα, αλλά πάντα δείχνει έναν διαφορετικό χαρακτήρα και σχεδόν όλα τα κερδίζει.

Είναι κάτι που μας χαροποιεί όλους. Δεν φοβόμαστε και στο τέλος νικάμε. Κανένα παιχνίδι δεν έχει τελειώσει στο πρώτο δεκάλεπτο.

Αυτό το αποδείξαμε και πέρσι. Όσο μπορούμε και παίζουμε συγκεντρωμένα, έχουμε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε.

Όταν μια ομάδα παίζει 30-35 από τα 40 λεπτά καλά, τις περισσότερες φορές κερδίζει.

Το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ ήταν κομβικό. Παίξαμε καταπληκτική άμυνα, πήραμε ψυχολογία, δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να επιστρέψει στο ματς.

Δεν πήγαμε με αυτοσκοπό να πάρουμε το τρόπαιο, αλλά για να το απολαύσουμε, αλλά μετά τη νίκη στον ημιτελικό και τον τρόπο που ήρθε, σκεφτήκαμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε και πάλι».

Φυσικά δεν έλειψε και η σχετική ερώτηση για το μπουγέλο. Ο Πρίντεζης όμως δήλωσε πως: «Όλοι συμβάλαμε λιγάκι», χωρίς να δηλώνει υπεύθυνος για την πλάκα.

Τέλος, ο Πρίντεζης ρωτήθηκε αν στα άμεσα σχέδια του είναι να κάνει δική του οικογένεια και πρέπει να ομολογήσουμε ότι απάντησε κάνοντας ντρίπλα αλά… Μέσι. «Είστε βαλτοί κι εσείς μου φαίνεται (γέλια).

Ας ολοκληρωθούν οι εγχώριοι τίτλοι και περιμένω τους καλούς μου φίλους να αποκατασταθούν πρώτα, τον Παπανικολάου, τον Μάντζαρη, τον Κατσίβελη…».

Keywords
Τυχαία Θέματα