«Κλείστε» διακοπές στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης-5 ημέρες στην Κέρκυρα με 159 ευρώ

Του Βαγγέλη Στολάκη

Οικονομικά πακέτα διακοπών μειωμένα ακόμα και κατά 20% σε σχέση με πέρσι αλλά και προσφορές για… πενθήμερη απόδραση στην Κέρκυρα με μόλις 159 ευρώ το άτομο αναμένεται να βρει όποιος επισκεφτεί το Λιμάνι Θεσσαλονίκης από τις 16 έως τις 19 Μαΐου.

Το 1ο Φεστιβάλ Τουρισμού ανοίγει αυλαία την ερχόμενη Πέμπτη με τη συμμετοχή εξήντα εκθετών μεταξύ αυτών έντεκα Επιμελητήρια από όλη την Ελλάδα, πέντε Περιφέρειες, πέντε δήμοι, δυο αναπτυξιακές εταιρίες και περίπου σαράντα ιδιώτες.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, Μιχάλη Ζορπίδη «οι συμμετοχές σήμερα είναι περισσότερες από τις αναμενόμενες. Ελπίζουμε το Φεστιβάλ να γίνει θεσμός».

Στο Φεστιβάλ Τουρισμό που διοργανώνεται από το ΕΕΘ και τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του δήμου Θεσσαλονίκης και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, εκτός από τους εγχώριους εκθέτες λαμβάνουν μέρος και επαγγελματίες από τη Σερβία, τη Βουλγαρία και την Κύπρο.

Μάλιστα το Σάββατο, Διεθνής Ημέρα Μουσείων, τα μουσεία της πρώτης προβλήτας (Ολυμπιακό Μουσείο, Μουσείο Φωτογραφίας, Μουσείο Κινηματογράφου και το Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης) διοργανώνουν πλήθος θεατρικών, χορευτικών και μουσικών δρώμενων.

Διαβάστε περισσότερα στο Karfitsa.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα