Που θα καταλήξει η κόντρα Βενιζέλου και Παπανδρέου

Του Βαγγέλη Γιακουμή

«Ας μας πει ο κ. Βενιζέλος τι εννοεί εκκρεμότητες” έλεγαν λίγη ώρα μέρα τη νέα δήλωση του Βαγγέλη Βενιζέλου που αφήνει νέες αιχμές εναντίον του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου συνεργάτες του. Ρωτήστε αυτόν τι εννοεί εμείς

δεν έχουμε ανάγκη να απαντήσουμε γιατί δεν ξέρουμε τι εννοεί, έλεγαν με νόημα στελέχη που συνομιλούν με το κ. Παπανδρέου μόλις άκουσαν τον νυν πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να μιλάει με μηνύματα έξω από το Μέγαρο Μαξίμου μετά τη συνάντηση με τον κ. Σαμαρά.

Μετα απο σχετικές ερωτήσεις ο κ. Βενιζέλος απάντησε προς τον κ. Παπανδρέου με σαφέστατα υπονοούμενα: «Ο κύριος Παπανδρέου, έχει άρρηκτους δεσμούς και εκκρεμότητες με το ΠΑΣΟΚ» αφήνοντας υπαινιγμούς για τα χρέη του κόμματος και κάνοντας σαφές ότι η κόντρα τους επιφυλάσσει και νέα επεισόδια.

Είναι μια κόντρα που έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια από το 2007 την πρώτη εσωκομματική αναμέτρηση που είχαν μεταξύ τους και απ΄ ότι φαίνεται συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς μέχρι και σήμερα . Οι τελικός στόχος παραμένει άγνωστος , μόνο εικασίες και διάφορα όχι ασφαλή συμπεράσματα προκύπτουν ενώ σε ότι αφορά τα διάφορα σενάρια που ακούγονται για το τι θα κάνει ο κ. Παπανδρέου , συνεργάτες του υποστηρίζουν πως δεν υπονομεύει το ΠΑΣΟΚ, δεν κάνει νέο κόμμα , δεν υπονομεύει τον κ. Βενιζέλο.

Από την πλευρά τους στη Χαριλάου Τρικούπη στελέχη του κ. Βενιζέλου έλεγαν με τη σειρά τους πως ο κ. Παπανδρέου έχει λάβει τις αποφάσεις του και πως με τον τρόπο του στις ευρωεκλογές δεν θα ψηφίσουν οι παπανδρεϊκοί την «Ελιά» αλλά διαφορετικά κόμματα με αιχμή του δόρατος τη ΔΗΜΑΡ μιας και εκεί, έχουν μετακομίσει πρώην υπουργοί και στελέχη του.

The post Που θα καταλήξει η κόντρα Βενιζέλου και Παπανδρέου appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα