Η Χρυσούλα Παλιαδέλη- ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ- υποψήφια αντιπεριφερειάρχης με τον Μάρκο Μπόλαρη

Στο πλευρό του υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Μάρκο Μπόλαρη τάσσεται η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρυσούλα Σαατσόγλου-Παλιαδέλη δηλώντας πως θα είναι υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης.

Η Χρυσούλα Παλιαδέληείναι καθηγήτρια Αρχαιολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο,υπήρξε στενή συνεργάτιδα του Μανόλη Ανδρόνικου και εείναι μέλος της πανεπιστημιακής ανασκαφής στη Βεργίνα από το 1972.

Την υποψηφιότητά

της κ. Παλιαδέλη παρουσίασε στους δημοσιογράφους ο Μάρκος Μπόλαρης, τονίζοντας ότι «σηματοδοτεί την πρόταση για ποιότητα και πολιτισμό στην περιφερειακή πολιτική και την αλλαγή ορίζοντα, που θέλει τη λήξη της πολιτικής με τη Θεσσαλονίκη επαρχία της Αθήνας και διεκδικεί την Κεντρική Μακεδονία ως μια ευρωπαϊκή περιφέρεια, με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη».

Από την πλευρά της η κ. Παλιαδέλη αναφερόμενη στην υποψηφιότητα της είπε ότι η πρόταση της ήρθε σαν «κεραυνός εν αιθρία», ενώ ετοιμαζόταν να αποχωρήσει από το Ευρωκοινοβούλιο και να ιδιωτεύσει.

Με τον ίδιο τρόπο, σημείωσε, της είχε γίνει και το 2009 η πρόταση από τον τότε πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου, να ενταχθεί στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.

«Το μέλλον της Ευρώπης είναι στις περιφέρειές της» τόνισε και σκοπός της είναι να μεταφέρει στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας την εμπειρία που απέκτησε τα πέντε χρόνια στο Ευρωκοινοβούλιο.

Να θυμίσουμε ότι Μάρκος Μπόλαρης που έχει την υποστήριξη της ΔΗΜΑΡ είναι ανεξάρτητος βουλευτής Σερρών, υπήρξε υφυπουργός στις κυβερνήσεις Παπανδρέου και Παπαδήμου και διαγράφηκε τον Οκτώβριο του 2012 από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ επειδή αρνήθηκε να ψηφίσει τα μέτρα της κυβέρνησης Σαμαρά.

The post Η Χρυσούλα Παλιαδέλη- ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ- υποψήφια αντιπεριφερειάρχης με τον Μάρκο Μπόλαρη appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα