Πως μπορεί ένα τεστ εγκυμοσύνης να σώσει την ζωή ενός άντρα;

Ένας άνδρας μετά από τον χωρισμό με την φιλενάδα του και αφού αυτή μάζεψε τα πράγματα της πήγε στο μπάνιο ώστε να χρησιμοποιήσει με δικά του πράγματα το χώρο που το προηγούμενο διάστημα είχε καταλάβει η φίλη του.
Και εδώ ξεκινά η ιστορία μας. Εκεί βρήκε ένα τεστ εγκυμοσύνης που η πρώην φίλη του είχε ξεχάσει. Για πλάκα έκανε το τεστ, το οποίο προς μεγάλη του έκπληξη ήταν θετικό. Αποφάσισε, λοιπόν, να βγάλει

μία φωτογραφία και να την ποστάρει στην εταιρία παραγωγής του τεστ με το παρακάτω σχόλιο και με χιουμοριστική διάθεση: «Προφανώς και δεν είμαι έγκυος. Το τεστ σας όμως δείχνει ότι είμαι! Θα μου κρατήσετε το παιδί;».
Στα σχόλια από κάτω από την φωτογραφία είδε κάποιο που πραγματικά τον έκανε να φοβηθεί και να πάει άμεσα στο γιατρό του: «Αν αυτό είναι αλήθεια και το τετ που έκανες βγήκε θετικό πρέπει να πας αμέσως στο γιατρό σου και να σε εξετάσει για καρκίνο στους όρχεις». Όπερ και εγένετο. Πήγε στο γιατρό όπου έκανε την διάγνωση ότι έχει καρκίνωμα στους όρχεις! Το τεστ που έκανε για πλάκα του έσωσε την ζωή στα σοβαρά!

The post Πως μπορεί ένα τεστ εγκυμοσύνης να σώσει την ζωή ενός άντρα; appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα