Δειτε τι εγραψε ο βρετανικος τυπος για τον μογιες...

00:35 27/2/2014 - Πηγή: Fimotro
Η εμφάνιση της Μάντσεστερ χαρακτηρίστηκε άθλια και ο Τύπος στη Μεγάλη Βρετανία μίλησε με σκληρή γλώσσα για τους Κόκκινους Διαβόλους...
Η Sun ξεχώρισε για τις αναφορές στους μουσακάδες και τα πιτόγυρα αναφέροντας: «Μουσακάς για τον Μόγιες. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα μετά από την "πίτα απ' όλα" και την ελληνική τραγωδία». Σκληρή ήταν και η γλώσσα του Telegraph, που ανέφερε ότι «η άθλια Μάντσεστερ έδωσε
μια εύκολη νίκη στους Έλληνες». Τέλος οι Times αναφέρουν ότι «Η Γιουνάιτεντ υπέστη Ελληνική τραγωδία».

«Ταπεινωμένη» είναι ο τίτλος που επέλεξε η Daily Mail, που σημειώνει πως η ντροπιαστική ήττα φέρνει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ένα βήμα από τον αποκλεισμό. «Η τελευταία ευκαιρία του Ντέιβιντ Μόγιες να σώσει μία κάποια δόξα από την απελπιστική πρώτη σεζόν του. Ο Ντομίνγκες και ο δανεικός Κάμπελ από την Άρσεναλ υπέγραψαν τη νίκη για τους Έλληνες και αφήνουν το αφεντικό του Ολντ Τράφορντ στα πρόθυρα ταπεινωτικού αποκλεισμού από το Τσάμπιονς Λιγκ» τονίζει η εφημερίδα χαρακτηριστικά.

Επίθεση στον Μόγιες και από τη Daily Telegraph: "Ανίδεος, άσκοπος, απελπισμένος" γράφει και μιλά για... πάτο της Γιουνάιτεντ και ήττα σοκ στην Ελλάδα.

«H Γιουνάιτεντ πρωταγωνίστρια σε ελληνική τραγωδία» είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος της «The Times». Στην ανασκόπηση του αγώνα, οι αθλητικογράφοι της εφημερίδας κάνουν λόγο για «Έλληνες Θεούς» η οποίοι έστειλαν στον Άδη τα «πτώματα » του Μόγιες.

Βγήκαν τα ξίφη στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς η εφημερίδα Daily Star αναφέρει ότι το μεγάλο αστέρι της ομάδας, ο Ολλάνδός Ρόμπιν Φαν Πέρσι, κατηγορεί ανοιχτά τους συμπαίκτες του για την χθεσινοβραδινή εμφάνιση στο «Γεώργιος Καραισκάκης»

Η «Telegraph» με την σειρά της αναφέρει: «Το ναυάγιο της Γιουνάιτεντ χάρισε στους Έλληνες μια εύκολη νίκη»

«Ο Ολυμπιακός "ζάλισε" τη Μάντσεστερ Γιουνάτεντ και πήρε το αβαντάζ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σε μία εποχή χαμηλών (αποδόσεων) αυτό είναι σίγουρα ένα ναδίρ από το οποίο η Μάντσεστερ Γ. πρέπει να ανακάμψει... "Καμπανάκι" για τον Ντέιβιντ Μόγιες θα πρέπει να αποτελέσει ότι η Γιουνάιτεντ δεν έφτασε ποτέ κοντά στο να σκοράρει», αναφέρει στο δημοσίευμα του ο Guardian.

«Η πορεία της Μάντσεστερ Γ. βρίσκεται σε σίγουρο κίνδυνο, μετά την εύκολη ήττα στην Αθήνα από τον Ολυμπιακό για τη φάση των 16», αναφέρει το BBC, ενώ η Mirror σχολιάζει σε κείμενο της και τον Κάμπελ λέγοντας: «Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0: Ο δανεικός σταρ της Άρσεναλ Τζόελ Κάμπελ βρήκε στόχο απέναντι στη Μάντσεστερ Γ. που γεύτηκε την ήττα. Ο Ντέιβιντ Μόγιες έχει να ανεβεί ένα βουνό αν θέλει να φτάσει στους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ».

H τοπική εφημερίδα του Μάντσεστερ «Μanchester Evening News» κάνει λόγο για την «παράσταση τρόμου» που προσέφερε χθες το βράδυ η Γιουνάιτεντ στην Ελλάδα, αναλύει τα λάθη τακτικής του Μόγιες, ενω δίνει συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό γιατί με την εμφάνιση που πραγματοποίησε, «ξεγύμνωσε» τις τρομερές αδυναμίες των «μπέμπηδων».
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα