Πολιτική αγυρτεία και…μηνύσεις;

Της Άννας Καραβοκύρη

Ανεξάρτητος βουλευτής εναντίον Ανεξάρτητων Ελλήνων και ο πόλεμος καλά κρατεί ανάμεσα στον Γιώργο Νταβρή και τους ΑΝΕΛ. Μετά τους ισχυρισμούς του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου ότι ο διαγραμμένος από την Κ.Ο Γιώργος Νταβρής λειτουργούσε ως «άνθρωπος του Σαμαρά μέσα στην παράταξη του»

ο βουλευτής κάνει λόγο για «απύθμενη πολιτική αγυρτεία» και απειλεί με μηνύσεις αν δεν ανακαλέσουν και ζητήσουν δημόσια συγνώμη.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ΑΝΕΛ τον χαρακτήριζαν ως Αξιωματικό που εξαθλίωσε τους συναδέλφους του και συνεχίζει με κάθε τρόπο να τους εξευτελίζει. «Σας ζητώ δημόσια τόσο από εσάς όσο και από τους άλλους πρώην συναδέλφους Βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. να δηλώσετε δημόσια εάν συνυπογράφετε αυτή την απύθμενη πολιτική αγυρτεία – συκοφαντία. Τελώ εν αναμονή άμεσων δηλώσεών σας προκειμένου να προβώ στις αυτονόητες ενέργειες διαφύλαξης της στρατιωτικής μου τιμής και προσωπικής μου αξιοπρέπειας» δηλώνει ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι…έρχονται μηνύσεις.

The post Πολιτική αγυρτεία και…μηνύσεις; appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα