Πολιτικές κόντρες για τα γεγονότα στη Μανωλάδα

Τα αιματηρά γεγονότα στη Μανωλάδα, έχουν γίνει το επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης.

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλης Καπερνάρος τόνισε «να τσακιστεί να κάνει τη δουλειά της η εκτελεστική εξουσία» και σημείωσε ότι: «Λαθραίοι μετανάστες συνεπώς λαθραία εργασία χωρίς ούτε καν λαθραία ένσημα από λαθραίους επιχειρηματίες σε ένα λαθραίο κράτος. Το κράτος αυτό εκτός από λαθραίο είναι και αποτυχημένο».

Από την πλευρά

του ο Θοδωρής Μαργαρίτης της ΔΗΜ.ΑΡ. είπε ότι αυτά τα γεγονότα είναι εξαιρετικά αφιερωμένα στη Χρυσή Αυγή και καταδίκασε την επίθεση.

«Χρειάζεται παραδειγματική τιμωρία των ενόχων. Το περιστατικό αυτό ντροπιάζει τη χώρα μας. Αν ήμουν ξένος, θα έλεγα εμπάργκο στα ελληνικά προϊόντα. Ντροπιάζουν τη χώρα. Πρέπει άμεσα να υπάρξει εγκαθίδρυση του νόμου και του κράτους. Αυτά τα γεγονότα είναι εξαιρετικά αφιερωμένα στη Χρυσή Αυγή. Αυτοί οι άνθρωποι που βλέπουν μόνο το χρώμα, πρέπει σήμερα να σκύψουν το κεφάλι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του πάντως ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, σημείωσε ότι πάντοτε όταν συμβαίνει ένα αποτρόπαιο περιστατικό, η κοινωνία αρχικά το καταδικάζει αλλά στη συνέχεια το ξεχνά.

Keywords
Τυχαία Θέματα