Ποιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής έψαλλε λάθος τον εθνικό ύμνο

Δάσκαλε που δίδασκες … και τον εθνικό ύμνο της χώρας σου δεν ξέρεις. Φυσικά, το εν λόγω ζήτημα θα περνούσε στα «αζήτητα» αν είχε πρωταγωνιστή κάποιον απλό πολίτη. Αν όμως, αφορά κάποιον αιρετό «άρχοντα»; Αν μάλιστα, αυτός ο αιρετός εξελέγη με το σύνθημα «η πατρίδα πάνω απ’ όλα» και αποκαλεί τον εαυτό του Έλληνα εθνικιστή;

Τότε σίγουρα το θέμα αλλάζει άρδην και πλέον γίνεται σοβαρό. Μέλη της Χρυσής Αυγής

λοιπόν, ανάμεσά τους και ο βουλευτής του κόμματος, Ηλ. Κασιδιάρης, παραβρέθηκαν στην πόλη των Τρικάλων, προκειμένου να εγκαινιάσουν τα νέα τοπικά γραφεία του κόμματος.

Μέσα στην πατριωτική έξαψη, ο κ. Κασιδιάρης παρότρυνε τα μέλη της Χρυσής Αυγής να… τραγουδήσουν και όχι να ψάλλουν τον εθνικό ύμνο. Από ότι φαίνεται όμως, οι Έλληνες εθνικιστές της Χρυσής Αυγής δεν γνωρίζουν τον εθνικό ύμνο, αφού μπέρδεψαν την όψη με την… κόψη.

Επίσης μια μικρή λεπτομέρεια ακόμα. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής Άρτας «η Χρυσή Αυγή θα είναι… παρών σε όλη την Άρτα». Μάλλον, ο κάποιος να ενημερώσει τους υπεύθυνους της τοπικής ότι η «Χρυσή Αυγή» είναι θηλυκό και ως εκ τούτου, είναι «παρούσα» και όχι «παρών».

Keywords
Τυχαία Θέματα