Πιπιλή: Σταματήστε το φαγοπότι των Ανεξέλεγκτων Αρχών!


Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Νέα σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε από το ΒΗΜΑ FM(99,5) πριν από λίγο η βουλευτίνα Φωτεινή Πιπιλή στις Ανεξάρτητες Αρχές της χώρας και περίπου τις παρουσίασε ως χώρο βολέματος ανθρώπων που έχουν τα μέσα στην εξουσία.

Εκεί βολεύονται ημέτεροι με μεγάλες αμοιβές στην κορυφή τους αλλά και υπαλληλικό προσωπικό κλπ.
Η κ.Πιπιλή τις αποκάλεσε Ανεξέλεγκτες Αρχές και επιτέθηκε με σφοδρότητα στην Επιτροπή Ανταγωνισμού και τον πρόεδρό της Δημ.Κυριτσάκη

γιατί την απαξίωσε κλπ.
Αναφέρθηκε στο τεράστιο κόστος που έχουν για το ελληνικό κράτος σε μισθοδοσία και σε ενοίκια.
Μακάρι να είχαν κόστος αλλά να είχαν αποτέλεσμα. Δεν είναι προσωπικό το ζήτημα και ο Δ.Κυριτσάκης είναι από τους πλέον συγκρατημένους στις Επιτροπές. Στις άλλες τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα και στους προκατόχους του Κυριτσάκη πολύ δραματικότερα.
Το λάθος του Κυριτσάκη είναι ότι συμβιβάστηκε με το άθλιο αποτέλεσμα που παράγει η επιτροπή ανταγωνισμού και προσπαθεί να δικαιολογήσει όλη την πορεία της.
Ενώ θα έπρεπε να παρίσταται ο ΙΔΙΟΣ κατήγορος των αθλιοτήτων ως δικαστής.
Πάνω από 15 κιλά η ΜΙΑ μόνο δικογραφία για τον προκάτοχό του. Ουκ έστιν αριθμός υποθέσεων καρτέλ στις οποίες παρίστανται ως δικηγόροι ή μάρτυρες, πρώην και ΝΥΝ στελέχη της επιτροπής. Ένα μεγάλο κόλπο με αγορά κτηρίου σταμάτησε την τελευταία στιγμή και σ αυτό θα επανέλθουμε με έγγραφα φοβερά και τρομερά.
Όσοι σχημάτισαν τη δικογραφία των 15 κιλών έτρωγαν λεφτά του κράτους χαζεύοντας και γράφοντας; Η προεδρίνα του δικαστηρίου με τις δυο γυναίκες είναι οι έξυπνες που κατάλαβαν ότι η χαρτούρα είναι άχρηστη και είπαν μονολεκτικά αθώος ο εκλεκτός του Ακη;
Η εισαγγελέας που αναφερόταν έγγραφο με έγγραφο στις καραμπινάτες ευθύνες ήταν βλάξ;
Μάρτυρες στο δικαστήριο νεαρές όμορφες κυρίες και κατάπληκτοι μάθαμε ότι οι δυο από αυτές είναι σχεδόν αφεντικά στην Επιτροπή Ανταγωνισμού; Με ποιο βιογραφικό αγώνων και αντίστασης σε συμφέροντα με τα οποία (υποτίθεται ότι συγκρούεται η επιτροπή;
Ο εκ των συνηγόρων του εκλεκτού του Ακη με ποια είναι παντρεμένος;
Το κοινωνικό σύνολο γονατίζει από την εξουσία και υποτίθεται ότι οι ανεξάρτητες αρχές έγιναν για να το σηκώσουν κόντρα στην εξουσία.
Όσο αυτό δεν γίνεται είναι μονόδρομος ο πόλεμος και η παρουσίαση των λόγων για τους οποίους οι ανεξάρτητες αρχές έχουν γίνει ΔΥΝΑΣΤΕΣ του κοινωνικού συνόλου, ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ της εξουσίας. Όποιος έχει στοιχεία τα θέλουμε και εμείς και οι βουλευτές, όπως η κ.Πιπιλή για τον πόλεμο-μόνόδρομο. Τηλεφωνήστε στην εφημερίδα (210 3634330) και στα βουλευτικά γραφεία και φέρτε τα.

Keywords
Τυχαία Θέματα