Πώρωση για το Κύπελλο στον ΠΑΟΚ

Να σφραγίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου κόντρα στο Λεβαδειακό (18:00) θέλει ο ΠΑΟΚ, με τον Ιβάν Σαββίδη να ξεκαθαρίζει πως το εν λόγω τρόπαιο αποτελεί τον διακαή του πόθο.

Μπορεί ο «Δικέφαλος» να έχει σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση , μετά το υπέρ του 2-0 του πρώτου αγώνα, ωστόσο όλοι τονίζουν την ανάγκη η ομάδα να κρατήσει υψηλά επίπεδα αυτοσυγκέντρωσης για να μη δώσει δικαιώματα στους Βοιωτούς.

Στόχος του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να είναι άλλος από τη νίκη και στο σημερινό παιχνίδι, έτσι ώστε να φανεί ότι η καλή εμφάνιση κόντρα στον Πανιώνιο μόνο τυχαία δεν ήταν και για να γίνει ένα βήμα παραπάνω προς την κατάκτηση του Κυπέλλου που είναι η μεγάλη επιθυμία του Σαββίδη.

Ο Δώνης σκοπεύει να κατεβάσει την ομάδα με 4-4-2 στην ευθεία, με τον Ιτάνζ κάτω από τα δοκάρια, τους Σίλντεφελντ Κατσουράνη στα στόπερ, τον Λίνο αριστερά στην άμυνα και τον Κωνσταντινίδη ή τον Αποστολόπουλο στη δεξιά πλευρά.

Όπως όλα δείχνουν στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Γκαρσία και Λάζαρ με τον Λόρενς στα δεξιά και έναν από τους Καμαρά ή Ρομπέρ στα αριστερά.

Στην επίθεση η συμμετοχή του Σαλπιγγίδη και του Αθανασιάδη μοιάζει σίγουρη, καθώς οι δύο παίκτες βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα στα τελευταία παιχνίδια.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Πώρωση για το Κύπελλο στον ΠΑΟΚ appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα