Πάτρα: Πως η ΕΛ.ΑΣ. κατέληξε στα ονόματα των δολοφόνων

Η αστυνομία της Πάτρας φαίνεται πως έχει καταλήξει με βεβαιότητα στα ονόματα των δύο από τους τρεις επιβαίνοντες στο τζιπ μάρκας Daihatsu Terios στο οποίο επέβαιναν οι δολοφόνοι του Πάνου Τσίρκα το πρωί της περασμένης Δευτέρας. Πρόκειται για έναν νεαρό ο οποίος φέρεται να οδηγούσε το όχημα και κατέβηκε από το αυτοκίνητο χωρίς να έχει καλύψει τα χαρακτηριστικά του και τον οποίον έχουν αναγνωρίσει πολλοί αυτόπτες μάρτυρες. Επίσης η αστυνομία γνωρίζει και τα στοιχεία της

γυναίκας που επέναινε στο όχημα, ενώ αναζητά στοιχεία για να “δέσει” το ονοματεπώνυμο του τρίτου δράστη. Τα δακτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν στο όχημα του θύματος σε συνδυασμό με τις περιγραφές αλλά και την κατάθεση ενός εκ των στόχων της δολοφονικής ενέργειας συγκλίνουν στα πρόσωπα των δολοφόνων.

ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΤΣΙΡΚΑΣ

Θα πρέπει να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του ο Πάνος Τσίρκας ήταν αποφασισμένος να φύγει για την Αθήνα γνωρίζοντας πως απειλείται η ζωή του. Ομως δεν πρόλαβε. Ηκηδεία του θα γίνει στις 11 σήμερα το πρωί στα Σταμνά Αιτωλοακαρνανίας.

ΤΟ ΤΖΙΠ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΦΡΑΓΚΟΥ

Η Αστυνομία επιβεβαιώνει πως το τζιπ μάρκας Daihatsu Terios στο οποίο επέβαιναν οι δολοφόνοι ανήκει σε γυναίκα – συγγενικο πρόσωπο της οικογένειας του δολοφονηθέντα Κώστα Φράγκου.

Πηγή: Dete.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα