ΠΑΣΟΚ: Παράγοντας αποσταθεροποίησης ο Παπανδρέου!

Συνεχίζονται οι διαρροές από τη Χαριλάου Τρικούπη σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού δείχνοντας έτσι το κλίμα που επικρατεί από χθές το βράδυ όταν καταψήφισε το άρθρο για τις τράπεζες.

Αν και ο κ. Βενιζέλος είχε δεχθεί μερικές εισηγήσεις για να προσπεράσει το θέμα και να μην αναδείξει την καταψήφιση των κυρίων Παπανδρέου και Κακλαμάνη

και αναδειχθεί σε μείζον εσωκομματικό θέμα και σύγκρουση ανάμεσα στις δύο πλευρές ωστόσο έγινε το ακριβώς αντίθετο. Ανάμεσα σε εκείνους που είχαν πει τη γνώμη τους στο να κρατηθεί χαμηλά η διαφοροποίηση από τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο της βουλής ήταν και ο Α.Λοβέρδος που κατά τη δική του γνώμη δεν θα έπρεπε να είχε φτάσει εδώ που έφτασε η σύγκρουση ανάμεσα στον νυν και πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Παρ όλα αυτά η Χαριλάου Τρικούπη εμφανίζεται ανένδοτη και συνεχίζει τις διαρροές εναντίον του κ. Παπανδρέου που μέχρι τώρα κρατάει σιγήν ιχθύος.

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου εξαπολύουν κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη, μετά το όχι του πρώην πρωθυπουργού στο πολυνομοσχέδιο και στο άρθρο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

«Ο Γιώργος Παπανδρέου, αν συνεχίσει την απομόνωση του ΠΑΣΟΚ, μετατρέπεται σε παράγοντα αποσταθεροποίησης και αιτία ανωμαλίας» αναφέρει χαρακτηριστικά ανώτερη πηγή της Χαριλάου Τρικούπη, σχολιάζοντας τις δημοσιογραφικές πληροφορίες πολλών ημερών ότι οι Παπανδρεϊκοί δεν θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές.

Βενιζέλος εν εξάλλω κατά Παπανδρέου: «Ντροπή σου Γιώργο!»

The post ΠΑΣΟΚ: Παράγοντας αποσταθεροποίησης ο Παπανδρέου! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα