Παραλίγο να έρθουν στα χέρια Σκορδάς-Κασσής (BINTEO)

Φωτιές άναψε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής με αφορμή το νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές. Μάλιστα λόγω αυτού παραλίγο να πιαστούν στα χέρια ο βουλευτής με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Θανάση Σκορδά. Οι «κακές γλώσσες» λένε πως «γαλλικά» που αντάλλαξαν οι δύο άνδρες θα μείνουν ανεξίτηλα σε όλους όσους ήταν παρόντες στο περιστατικό. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του zougla.gr, o Γιαννιώτης βουλευτής πήγε να πιάσει από τον… λαιμό τον Θανάση

Σκορδά.

Υπενθυμίζουμε πως η κόντρα είχε ξεκινήσει από χθες το απόγευμα όπου το ΠΑΣΟΚ άλλαξε τελείως στάση απέναντι στο νομοσχέδιο για τις λαικές αγορές κάτι το οποίο ξάφνιασε ιδιαίτερα τη ΝΔ.

Η κόντρα είχε ξεκινήσει από το απόγευμα της Δευτέρας και μετά τη στροφή 180 μοιρών που έκανε το ΠΑΣΟΚ στο θέμα των πάγκων των λαϊκών αγορών, γεγονός που ξάφνιασε την κυβέρνηση. Ο βουλευτής της πράσινης παράταξης Μιχάλης Κασσής ανεβαίνοντας στο βήμα είπε ότι το νομοσχέδιο δεν πρόκειται να περάσει εάν δεν γίνουν αλλαγές.

«Όταν δεν έχεις επιχειρήματα, καταφεύγεις σε ύβρεις. Δεν έκανες το ίδιο, όμως, με το Μέγαρο Μουσικής, όπου ψήφισες υπέρ του Ψυχάρη, ούτε για τις τράπεζες που έδωσες λεφτά για τον Σάλλα» είπε εκνευρισμένη η Ραχήλ Μακρή στον Μιχάλη Κασσή.

«Τόσα χρόνια που είμαι στη Βουλή τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί» είπε δίνοντας παράλληλα εντολή να σβηστούν από τα πρακτικά όλα όσα ειπώθηκαν. Ήταν, δε, τέτοιος ο εκνευρισμός, που στον διάδρομο παραλίγο να την πληρώσει ο Θανάσης Σκορδάς.

Δείτε χαρακτηριστικό απόσπασμα από τα όσα εκτυλίχθησαν τα ξημερώματα στην Βουλή:

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

The post Παραλίγο να έρθουν στα χέρια Σκορδάς-Κασσής (BINTEO) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα