Παραιτήθηκε το ΔΣ της ΕΚΟ φαρμακοποιών της Νέας Δημοκρατίας

«Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες» αναφέρει η επιστολή παραίτησης που υπέβαλε το ΔΣ της Ειδικής Κομματικής Οργάνωσης (ΕΚΟ) Φαρμακοποιών, προς τη Γραμματεία Συνδικαλισμού της ΝΔ, με αφορμή την κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή.

Η επιστολή την οποία υπογράφουν ο Γραμματέας και ο ειδικός Γραμματέας ΕΚΟ Φαρμακοποιών, Στέλιος Καλογερόπουλος και Δημήτρης Λυκουρέσης, αναφέρει πως «παρά τις διαβεβαιώσεις του Πρωθυπουργού, παρά τις δηλώσεις

του υπουργού Υγείας, καταλήξαμε θύματα ενός καλοστημένου σχεδίου από τον Κ. Χατζηδάκη και τα μεγάλα συμφέροντα. Καταστρέφετε 12.000 οικογένειες φαρμακοποιών και 20.000 εργαζομένων στο χώρο, χωρίς δισταγμό».

Παράλληλα μέσω της επιστολής γίνεται καταγγελία για εξυπηρέτηση δυο τριών μεγαλοεπιχειρηματιών με αποτέλεσμα να μετατρέπετε το φάρμακο και ηυγεία σε εμπόρευμα ενός άθλιου κερδοσκοπικού κυκλώματος. «Θα σας αφήσουμε μόνους να συνεχίσετε αυτό το υπόγειο παιχνίδι της καρτελοποίησης και των μεγάλων συμφερόντων, τονίζοντας πως θα είστε υπόλογοι στον ελληνικό λαό, εσείς και όσοι άλλοι ψηφίσουν αυτό το νομοσχέδιο έκτρωμα», αναφέρει χαρακτηριστικά το Δ.Σ.

The post Παραιτήθηκε το ΔΣ της ΕΚΟ φαρμακοποιών της Νέας Δημοκρατίας appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα