Παπαμιμίκος: Αναδιοργανώνουμε τον πολιτικό μας σχεδιασμό

Διάλογο για τη νέα δομή των περιφερειακών οργανώσεων ξεκίνησε η Νέα Δημοκρατία. Σκοπός της είναι να καταγραφεί ο παλμός για να σχεδιαστεί το νέο μοντέλο των περιφερειακών οργανώσεων.

Για να μπορέσει να γίνει κάτι τέτοιο δημιουργήθηκε μια ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα dialogos.nd.gr μέσα από την οποία οι συμμετέχοντες μπορούν

να απαντήσουν σε μία σειρά ερωτημάτων και να κάνουν τις παρατηρήσεις τους για το νέο μοντέλο διοίκησης της γαλάζιας παράταξης.

Μπορούν να συμμετέχουν όλα τα μέλη των Νομαρχιακών Συνελεύσεων και καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής είναι η Δευτέρα 29 Ιουλίου.

Στο κόμμα το τελευταίο διάστημα παρατηρείται κινητικότητα, με το διάλογο για τις περιφερειακές οργανώσεις να αποτελεί το πρώτο βήμα για το άνοιγμα στην κοινωνία που ζήτησε ο Αντώνης Σαμαράς. Σε αυτό που θέλουν να δώσουν βαρύτητα από τη ΝΔ είναι η ενίσχυση της έννοιας του μέλους της ΝΔ, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στη γνώμη εκείνων που αποτελούν τον πυρήνα της Νέας Δημοκρατίας σε όλη την Ελλάδα.

Ο γραμματέας Ανδρέας Παπαμιμίκος έκανε για την νέα αυτή προσπάθεια το εξής σχόλιο: «Από σήμερα και μέχρι τις 29/7 ξεκινάμε το διάλογο για την αναδιοργάνωση του πολιτικού μας οργανισμού. Είναι πολύ σημαντικό όλα τα μέλη των Νομαρχιακών Συνελεύσεων να καταθέσουν τις απόψεις τους και να διαμορφώσουμε από κοινού τη νέα δομή των περιφερειακών μας οργανώσεων».

Keywords
Τυχαία Θέματα