Παναγιωτόπουλος: Ήταν δική μου επιλογή το υπουργείο Πολιτισμού

Την πρώτη του ραδιοφωνική συνέντευξη ως υπουργός Πολιτισμού παραχώρησε νωρίτερα ο Πάνος Παναγιωτόπουλος στο Alpha 98,9. Ο κ. Παναγιωτόπουλος, ερωτηθείς μεταξύ άλλων για το αν είναι πικραμένος αναφορικά με την απομάκρυνσή του από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, απάντησε πως δεν είναι πικραμένος αλλά… κουρασμένος.

Συγκεκριμένα, σε σχόλιο των Δημήτρη Σταυρόπουλου-Δήμου Βερύκιου πως η φωνή του βγάζει πίκρα και πως σήμερα ακούν -ο ήχος της φωνής βγάζει- έναν Πάνο Παναγιωτόπουλο πικραμένο,

ο υπουργός Πολιτισμού είπε χαρακτηριστικά: « Κάνετε λάθος. Ο ήχος της φωνής μου δεν βγάζει πίκρα αλλά κόπωση, που είναι δεδομένη λόγω της μεταφοράς από τη μία εγκατάσταση στην άλλη και όλων των ενεργειών που απαιτούνται. Και να σας πω γιατί δεν είμαι πικραμένος; Διότι από τη στιγμή που προέκυψε η συγκεκριμένη καραμπόλα, ο πρωθυπουργός μου άφησε πλήρη περιθώρια να επιλέξω. Το ότι βρίσκομαι στο υπουργείο Πολιτισμού είναι δική μου επιλογή και ευχαριστώ τον πρωθυπουργό που με άφησε να κάνω την επιλογή που ήθελα, αφού δεν γινόταν να παραμείνω στο Αμύνης».

Keywords
Τυχαία Θέματα