Ο υπέρτατος καλοκαιρινός προορισμός: To Sua Ocean Trench στη Samoa (Photos)

Μας ρωτήσατε που βρίσκεται ο παράδεισος της φωτογραφίας.
Ε, λοιπόν βρίσκεται στη γη και αν και στην εντελώς αντίθετη πλευρά σε σχέση με την Ελλάδα, η Samoa αποτελεί από τα πιό μαγευτικά μέρη του πλανήτη.Η Samoa είναι ένα ανεξάρτητο κράτος στον Νότιο Ειρηνικό ωκεανό και τα δύο κύρια νησιά της είναι τα Upolu και Savai'i, δύο από τα μεγαλύτερα της Πολυνησίας.

Μέσα στη μέση του ωκεανού λοιπόν και έξω από το χωριουδάκι με όνομα Lotofaga, ο επισκέπτης μπορεί να βρει αυτό τον κρυμμένο παράδεισο και να βουτήξει στα καταπράσινα
νερά μιας φυσικής πισίνας, πρωτόγνωρης ομορφιάς, με όνομα "To Sua Ocean Trench".

Η "To Sua Ocean Trench", που σημαίνει μεγάλη τρύπα-ωκεάνια τάφρος αποτελεί σίγουρα ένα από τα ομορφότερα σημεία της Samoa. Στην ίδια περιοχή υπάρχουν ακόμη λίγα πράγματα όπως μικρού κρατήρες αέρα και μια υπέροχη μικρή παραλία στα δυτικά.

Η "To Sua Ocean Trench", έχει αξιοποιηθεί από τον τοπικό τουρισμό και μετατράπηκε σε μία μεγάλη πισίνα για κολύμπι με την προσθήκη της σκάλας.

Οι επισκέπτες μπορούν να βουτήξουν στο καταπράσινο αλμυρό νερό της που φτάνει σε βάθος και τα 30 μέτρα!

Το απίστευτο σκηνικό συμπληρώνουν οι πολύχρωμοι κήποι τριγύρω, οι οποίοι σε συνδυασμό με τη φυσική πισίνα, κάνουν το μέρος ιδανικό για κολύμπι και την φωτογραφία στη φύση.

Μάλιστα εάν καταφέρετε να φτάσετε ως εκεί, το αντίτιμο για να κολυμπήστε είναι μόλις στα 15$ για τους ενήλικες.
thessnea.blogspot.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα