Οτμάρ Κάρας: «Επί μία ώρα ο κ. Τσίπρας δεν μας έλεγε τίποτα»

Ευθεία κριτική κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε ο επικεφαλής της ομάδας του ευρωκοινοβουλίου Οτμάρ Κάρας που έχει αναλάβει την έρευνα για το αν η τρόικα χρησιμοποίησε αντιδημοκρατικές τακτικές προκειμένου να επιβάλλει τα προγράμματα προσαρμογής στην Ελλάδα.

Ο Οτμάρ Κάρας αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα

στο Στρασβούργο υποστηρίζοντας πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν του κατέθεσε καμία πρόταση, δεν προχώρησε σε καμία κριτική. Συγκεκριμένα ο αυστριακός ευρωβουλευτής είπε: «Συναντηθήκαμε στο Στρασβούργο με τον αρχηγό της αντιπολίτευσης κ. Τσίπρα. Τον ρωτήσαμε για τους στόχους του, για τις προτάσεις και τι νομίζει ότι μπορεί να διορθωθεί. Επι μια ώρα ο υπεύθυνος της αντιπολίτευσης δεν έλεγε τίποτα. Το μόνο που έλεγε ήταν ότι στηρίζει το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και ότι θέλει να πάρει περισσότερες αρμοδιότητες η επιτροπή μας».

Ωστόσο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν παρόντες δεν αντέδρασαν γιατί η μεταφράστρια έκανε το λάθος να πει αντί για Τσίπρας… Κύπρος!

Για το θέμα ρωτήθηκε ο κ. Κάρας και απάντησε χαρακτηριστικά: «Είπα Τσίπρας. Δεν θα μπορούσα άλλωστε να ρωτάω μια χώρα!» ενώ πρόσθεσε ότι θα επαναλάβει όσα είπε και στην αυριανή προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου.

The post Οτμάρ Κάρας: «Επί μία ώρα ο κ. Τσίπρας δεν μας έλεγε τίποτα» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα