Ομιλία Χρυσόγελου στο «στόμα του λύκου» για Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών

Η αυριανή Κυριακή σημαδεύεται από το δρώμενο που οργανώνεται, στις 5:30’ μ.μ., στον Σύλλογο Κωνσταντινουπολιτών, από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, όπου στο πάνελ θα συμμετέχει ο ευρωβουλευτής Νίκος Χρυσόγελος. Πρόκειται για μία από τις ενημερωτικές εκδηλώσεις για το « Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013», στην οποία θα συμμετέχει ενεργά το κοινό!

Θα μιλήσουν ο καθηγητής Παναγιώτης Κ. Ιωακειμίδης (ΕΚΠΑ), ο Λεωνίδας Αντωνακόπουλος (επικεφαλής

Γραφείου του Ευρωκοινοβουλίου), ο Αργύρης Περουλάκης, (αν. επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής), ο Κώστας Ασκούνης (δήμαρχος Καλλιθέας και πρόεδρος ΚΕΔΕ), ο Αντώνης Λαμπίδης (πρόεδρος Συλλόγου Κωνσταντινουπολιτών και οι ευρωβουλευτές Συλβάνα Ράπτη και Νίκος Χρυσόγελος.

Βέβαια, τα θέματα που θα απασχολήσουν την εκδήλωση είναι: «Η ευρωπαϊκή ιθαγένεια ως παράγοντας διαμόρφωσης ταυτότητας» και «οι ευρωεκλογές του Μαΐου 2014 ως ευκαιρία για την δημιουργία μιας ευρωπαϊκής δημόσιας σφαίρας διαλόγου».

Υπάρχουν όμως δύο «αλλά»… Πρώτον: Ποιος ορκίζεται ότι δεν θα ακουστεί καμιά ερώτηση σχετικά με την στάση του κ. Χρυσόγελου με το σκοπιανό; Πόσο μάλλον που είναι και μέλος της επιτροπής για σύνδεση των Σκοπίων με την Ευρωπαϊκή Ένωση). Δεύτερον: Πώς και πάει… άφοβα στο «στόμα του λύκου», δεδομένου ότι ο Σύλλογος Κωνσταντινουπολιτών είναι γνωστός για τις δράσεις του για εθνικά θέματα και με τακτικές (αντιτουρκικές και αντισκοπιανές) παρεμβάσεις στον ΟΑΣΕ….

The post Ομιλία Χρυσόγελου στο «στόμα του λύκου» για Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα