Ολοκληρώθηκε η μεγάλη δημοσκόπηση του «Π» για τη διαδοχή του Κάρολου Παπούλια

Ολοκληρώθηκε με τη δική σας συμμετοχή, η μεγάλη δημοσκόπηση του «Π» σχετικά με τη διαδοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια.

Περίπου 8.000 αναγνώστες του paraskhnio.gr, ψήφισαν στην ηλεκτρονική δημοσκόπηση

του site μας, δείχνοντας με την ηλεκτρονική τους ψήφο, ποιον θα προτιμούσαν για νέο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, μετά το πέρας της θητείας του κ. Παπούλια.

Πρώτος στις προτιμήσεις σας και μάλιστα με πολύ μεγάλο ποσοστό (40%), αναδείχθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος. Σημειωτέον ότι από καταβολής της ηλεκτρονικής δημοσκόπησης, ο κ. Αβραμόπουλος δεν «έπεσε» ποτέ από την πρώτη θέση!

Ο αμέσως επόμενος που συγκέντρωσε τα περισσότερα «κλικ», δεν ήταν άλλος από τον… «άλλο»! Η επιλογή «Άλλος» στη μεγάλη δημοσκόπηση του «Π» ήρθε δεύτερη στην προτίμηση του κοινού (17%), στέλνοντας το μήνυμα πως περίπου 1 στους 5 αναγνώστες μας δεν θέλει κάποιον από τους συμπεριληφθέντες για διάδοχο του κ. Παπούλια.

Τρίτος στη σειρά προτίμησης, ήρθε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής με 13%, αποδεικνύοντας ότι παρά την αποχή του από την ενεργό πολιτική δράση, παραμένει ακόμα ιδιαίτερα δημοφιλής.

Ακολουθούν οι: Βασίλειος Μαρκεζίνης (10%), Μανώλης Γλέζος (10%), Νίκος Κωνσταντόπουλος (4%), Κώστας Σημίτης (3%) και Φώτης Κουβέλης (3%).

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

The post Ολοκληρώθηκε η μεγάλη δημοσκόπηση του «Π» για τη διαδοχή του Κάρολου Παπούλια appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα