Οι πρεμιέρες της ημέρας


Το πολυαναμενόμενο De Rouille et d’Os ή Σώμα με Σώμα σε ελληνική απόδοση, το οποίο κέρδιζε τις θετικές κριτικές του κοινού, στην προβολή του στις Νύχτες Πρεμιέρες της Αθήνας, βγαίνει σήμερα στις αίθουσες.

Στην ταινία όπου πρωταγωνιστεί η, βραβευμένη με Όσκαρ, Μαριόν Κοτιγιάρ, εξιστορεί την ιστορία ενός ζευγαριού που γνωρίζεται κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Ο Αλί ο οποίος εργάζεται ως μπράβος της νύχτας, μεγαλώνει μόνος του το μικρό του γιο. Η Στεφανί, εκπαιδεύτρια φαλαινών, μετά από ατύχημα μένει παράλυτη από τη μέση και κάτω.

Στις αίθουσες βγαίνει σήμερα και η πολλά υποσχόμενη ελληνική ταινία, η οποία αποτελεί την πρώτη κινηματογραφική απόπειρα του «τηλεοπτικού» Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Η ταινία «Αν…» είναι μία ιστορία που εκτυλίσσεται στην Αθήνα του 2012, καταμεσούσης της κρίσης και αφηγείται την ιστορία ενός ζευγαριού από δύο διαφορετικές οπτικές. Τι θα γινόταν «Αν..» έβγαινε έξω ή όχι ένα βράδυ ο πρωταγωνιστής της ιστορίας.

Στην ταινία, που πρωταγωνιστούν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Μαρίνα Καλογήρου συμμετέχουν πολλοί από τους σπουδαίους ηθοποιούς της νέας γενιάς, όπως ο Β.Χαραλαμπόπουλος, ο Φ.Μουρατίδης, η Θέμις Μπαζάκα, κ.α. Ενώ στο ρόλο των αφηγητών είναι το κινηματογραφικό ζεύγος ( Η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα) Μάρω Κοντού και Γιώργος Κωνσταντίνου.

Tweet

Keywords
Τυχαία Θέματα