Οι νέοι σταθμοί του μετρό λειτουργούν, αλλά οι δήμοι δεν μερίμνησαν για θέσεις πάρκινγκ

Δεν πρόλαβε να πέσει η σκόνη από τα εγκαίνια των νέων 4 σταθμών του μετρό που πρόσφατα δόθηκαν στην κυκλοφορία και τα πρώτα προβλήματα ήρθαν στην επιφάνεια.

«Αγκάθι» στην όλη ιστορία αποτελεί η μη πρόβλεψη, από την πλευρά των δήμων των περιοχών αυτών, θέσεων πάρκινγκ. Από τις πρώτες μέρες λειτουργίας τους, αν και είναι μόλις τέλη Ιουλίου και αρκετοί Αθηναίοι λείπουν διακοπές ή είναι σε άδεια……στα σπίτια τους, στους δρόμους δίπλα από τους νέους σταθμούς συγκεντρώνονται καθημερινά πολλά παρκαρισμένα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα

να δημιουργούνται κυκλοφοριακά προβλήματα σ’ αυτές τις περιοχές.

Αν σκεφτεί κανείς ότι είναι ακόμη Ιούλιος, ο Σεπτέμβριος προβλέπεται ακόμη πιο «θερμός». Ήδη οι γκρίνιες από τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες των περιοχών αυτών είναι πολλές. Να σημειωθεί ότι τα σχέδια που υπήρχαν για χώρους στάθμευσης, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι επιβάτες, ναυάγησαν λόγω ασυνεννοησίας με τους δημάρχους των 4 δήμων, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να τους εξασφαλίσουν χώρους οι ο ποίοι θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως πάρκινγκ, και λόγω της κρίσης.

Παρά, όμως, τις δυσκολίες που υπάρχουν, όλοι συνομολογούν στο γεγονός ότι η διευκόλυνση στις μετακινήσεις είναι τεράστια και η μείωση του χρόνου μετακίνησης πάρα πολύ μεγάλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα