Την κοπανησε ο αλβανος δραπετησ!

14:24 30/7/2013 - Πηγή: Fimotro

ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ ΜΠΥΡΕΣ …
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Γράφει ο Βασίλης Χήτος
Είναι οι … ξέγνοιαστες στιγμές στην Ελλάδα του Ιλίρ Κούπα, που στο μεσοδιάστημα της εμπλοκής του με τις ληστοσυμμορίες, έστελνε αναμνηστικές φωτογραφίες στους γονείς του στην Αλβανία, από τα Ελληνικά παράλια. Η...
προτροπή των συγγενών του πάντως «οι Ελληνικές αρχές να μην σκοτώσουν το παιδί» φαίνεται να εισακούστηκε αφού ο καταζητούμενος –όπως μαρτυρούν οι … κινήσεις του- πάτησε το πόδι του στη χώρα του.

Σε σπίτι 51χρονου που εργάζεται
σε εργοστάσιο μπύρας στην Αθήνα, φαίνεται πως «φιλοξενήθηκε» πριν τη διαφυγή του στην Αλβανία ο Ιλίρ Κούπα. Ο 51χρονος η εταιρεία του οποίου είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ επί εποχής «17 Νοέμβρη», είχε κλειστό το πατρικό του στα σύνορα.

Ίχνη από την μέθοδο διάρρηξης του Ιλίρ Κούπα βρέθηκαν στον Παλαμπά Φιλιατών και πιο συγκεκριμμένα σε σπίτι στο Κερασοχώρι που σε πεζοπορία απέχει 15 λεπτά από το Αλβανικό έδαφος. Παραμένει άγνωστο αν ο Κούπα βρήκε και ήπιε και καμία μπύρα για να … δροσιστεί από το σπίτι του 51χρονου. Ο δραπέτης των φυλακών Τρικάλων είχε διαφύγει κατά την συμπλοκή με άνδρες της ΕΚΑΜ στην Βροσίνα Ιωαννίνων, όπου έπεσε νεκρός ο αλβανός κακοποιός Μαριάν Κόλα.

Οι αστυνομικοί για την επιβεβαίωση αναμένουν να … μιλήσουν τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, αποτυπώματα πάντως του 27χρονου είχαν βρεθεί πριν από μια εβδομάδα μέσα σε κλειστό σπίτι στο χωριό Πολύδροσο όπου ο δραπέτης πήρε κονσέρβες που υπήρχαν σε ντουλάπια.
Keywords
Τυχαία Θέματα