Οι γυμνιστές βρήκαν τον… «παράδεισό» τους! (ΦΩΤΟ)

Υπάρχουν οι άνθρωποι που με τη λέξη διακοπές, το πρώτο πράγμα που τους έρχεται στο μυαλό είναι μία ξαπλώστρα σε μία παραλία και ατελείωτες ώρες ξενοιασιάς και χαλάρωσης. Ωστόσο υπάρχουν και αυτοί που πέρα από τα βάρη της καθημερινότητας που αφήνουν πίσω στην περίοδο των διακοπών τους, αφήνουν και τα… ρούχα τους, κάνοντας διακοπές κυριολεκτικά όπως τους γέννησε η μάνα τους.

Ο παράδεισος των γυμνιστών λοιπόν, βρίσκεται στο Μεξικό και συγκεκριμένα στη Ριβιέρα Μάγια. Εκεί, έχει δημιουργηθεί ένα πολυτελές θέρετρο αποκλειστικά για εκείνους που δεν βλέπουν την ώρα να πετάξουν τα ρούχα τους και να χαρούν γυμνοί τις διακοπές τους.

Πρόκειται βέβαια για προορισμό αυστηρά για ενηλίκους, καθώς στο εν λόγω ξενοδοχείο μπορούν όλοι να κυκλοφορούν παντού γυμνοί. Από τις πισίνες και τις παραλίες, μέχρι τα εστιατόρια και τα μπαρ. Επειδή είναι λάτρεις του γυμνισμού δεν σημαίνει όμως ότι θέλουν να περνούν όλη την ημέρα ξαπλωμένοι. Έτσι, μπορούν να παίρνουν μέρος σε διάφορες δραστηριότητες, όπως μαθήματα γιόγκα αλλά και πάρτι, χωρίς να φορούν τίποτα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

The post Οι γυμνιστές βρήκαν τον… «παράδεισό» τους! (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
ellie papageli gikni, ελλη παπαγγελη παραλία
Τυχαία Θέματα