Οι γάμοι του 2013

Πολλά ήταν τα ζευγάρια της showbiz που αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα στη σχέση τους, ανεβαίνοντας σκαλιά της εκκλησίας την χρονιά που μας πέρασε.

Ο πρώτος γάμος που πραγματοποιήθηκε την πρώτη μέρα του 2013 ήταν αυτός του ρεπόρτερ του Star Channel, Γρηγόρη Μπάκα, ο οποίος παντρεύτηκε την αγαπημένη του Κάτια Πελεκονάκη και η τελετή έγινε στον Άγιο Ιωάννη, στο Μαρκόπουλο.

«Μυστικούς γάμους» μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

επέλεξαν να κάνουν η Κατερίνα Λέχου με τον Μάνο Στρατάκη, αλλά και η Εύα Αντωνοπούλου με τον Παναγιώτη Αρκουμανέα, οι οποίοι μάλιστα παντρεύτηκαν στη Νέα Υόρκη.

Την χρονιά αυτή επέλεξε και η ηθοποιός Δήμητρα Στογιάννη για να παντρευτεί τον καλό της Θωμά Κωσταντίνου. Ο γάμος έγινε σε στενό κύκλο και είχε παραδοσιακό χαρακτήρα.

Το 2013 παντρεύτηκε και η κόρη του γνωστού τραγουδιστή Αντύπα, Όλγα Μασλουμίδη στη Παναγία Φανερωμένη στη Βουλιαγμένη, ενώ μετά την τελετή, ο Αντύπας συγκινημένος τραγούδησε στη δεξίωση του γάμου της κόρης του.

Δύο ακόμη γάμοι έγιναν στη Σύρο στις 12 Ιανουαρίου, καθώς η ηθοποιός Αλίνα Κωτσοβούλου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Μάριο Κουνέλη και ο Χρήστος Δάντης παντρεύτηκε την αγαπημένη του Τζένη Βουτσίνου.

Στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, στις 27 Οκτωβρίου έγινε ο γάμος του Ηλία Κόζα και της Χαράς.

Με θρησκευτικό γάμο αποφάσισαν να παντρευτούν ο Αλέξανδρος Σταύρου με την Μαριάννα Τουμασάτου, τρία χρόνια μετά τον πολιτικό τους γάμο.

Πολιτικό γάμο πραγματοποίησαν τον Οκτώβριο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με τη Βάσω Λασκαράκη στο δημαρχείο του Αμαρουσίου, λίγο πριν γεννηθεί η κόρη τους.

Τον επί 12 χρόνια αγαπημένο της και επιχειρηματία των real estate Βασίλη Αμβρόσιο, παντρεύτηκε το απόγευμα του Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο, η μονάκριβη κόρη της Γιάννας Αγγελοπούλου, Καρολίνα.

Μέσα στο 2013 παντρεύτηκε και ο Πρόδρομος, τον οποίο γνωρίσαμε από το Big Brother, την αγαπημένη του Αλεξάνδρα.

Το καλοκαίρι παντρεύτηκε και η συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη, Ελιάνα Χρυσικοπούλου τον σύντροφό της Νικόλαο Φαρακλά.

Στις 15 Δεκεμβρίου παντρεύτηκε ο Χάρης Βαρθακούρης με την Αντελίνα Τελώνη στο Κεφαλάρι, ενώ αμέσως μετά την τελετή ακολούθησε και η βάφτιση των δύο παιδιών τους.

Ο τελευταίος γάμος του 2013 έγινε στις 17 Δεκεμβρίου, όπου ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του alpha, Αντώνης Σρόιτερ παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ιωάννα Μπούκη, ενώ την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου ήρθε στον κόσμο η κόρη τους.

The post Οι γάμοι του 2013 appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα